Horoscopul săptămânii 19 - 25 ianuarie 2018

1 81888 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

Vor recurge la ajustări prin alegerile pe care le vor face, vor tăia o serie de legături cu trecutul. Probleme legate de studii la cele mai tinere. Vor fi puse în faţa unei decizii majore vizând drumul pe care să o ia, nu se vor da înapoi de la nimic. Poate fi vorba despre boala unei rude de care ele sunt foarte legate şi care le arată cât de mult le-a iubit.

Taur

Găsesc o soluţie menită să le dea curajul ca să se angajeze în proiecte pentru iluminare şi linişte interioară. Primesc confirmarea că au depăşit momentele grele şi că se pot orienta cu speranţă spre viitor, că există o mare cantitate de energie înmagazinată în sufletul lor – nu u trebuie decât să o direcţioneze spre scopul dorit. Sunt vizate domenii care ţin de credinţă, de sănătate, de şcoală. 

Gemeni

Munca stă sub semnul epuizării şi îi singularizează în peisajul creativităţii. De aceea, singurul segment în care nu se vor produce mari schimbări rămâne cel al profesiei. Afectiv, stabilitate pentru cuplurile mature – oameni care au învăţat câte ceva despre celălalt. Pentru cuplurile tinere, urmează o învălmăşeală de sentimente, de aşteptări şi de dezamăgiri.

Rac

Simt că trebuie să înceapă altceva, dar mai întâi o să încheie cu problemele vechi. Este foarte greu să îi faci să se despartă de ceea ce pentru ele reprezintă un anumit capitol din viaţă. Vor să reorganizeze ceva în viaţa lor, doresc o schimbare radicală a drumului în viaţă sau o reorientare profesională.

Leu

Se discută proiecte. Dacă le scapă ceva aparent important, să ştie că de acolo li se trage, şi mă refer în mod special la tinere, care trebuie să se concentreze ceva mai mult atunci când au de făcut o treabă care implică mai multe segmente. Trebuie să aibă atenţie distributivă. Vor fi supuse unor teste pe care nu au voie să le trateze cu superficialitate.

Fecioară

Aleargă, fac, diriguie, explică – ce mai, sunt în vervă! Şi, dacă până mai acum câteva săptămâni pentru ele lucrurile nu prea păreau clare, iată că acum se poate vorbi despre o dimensiune a realităţii încărcată de realizări profesionale, relaţionale, financiare. Cuplurile tinere iau o serie de decizii care ţin de gospodărie şi o vor face de comun acord cu partenerii.

Balanţă

Posibil să fie puse în situaţia de a rezolva o problemă care ţine de comunitatea în care trăiesc. Descoperă secrete care sugerează conflicte cu o persoană tânără de acelaşi sex şi cu care simt că nu pot vorbi, că orice ar spune este perceput eronat. O discuţie poate aduce satisfacţii prin aflarea unor secrete care nu sunt la îndemâna oricui.

Scorpion

Ies la lumină, asemenea unei arteziene pornite pe negândite, lucruri pe care ele le credeau bine stăpânite şi ascunse, secrete nebănuite despre ele şi despre cei care le sunt aproape. Mai putem vorbi despre răni vechi care acum se redeschid. Fac o serie de cheltuieli pe care le cred necesare, dar care se dovedesc a fi o capcană. Intră bani, numai bine ca să rezolve o serie de lucruri care ţin de gospodărie.

Săgetător

Limbuţia unei colege sau a unui coleg reuşeşte să le scoată din minţi. Mai poate fi vorba şi despre cheltuieli pentru sănătatea cuiva mai în vârstă din familie. Răbufnesc într-o dispută nu tocmai elegantă cu partenerul de viaţă. Totul pleacă de la relaţia cu copiii. Poate fi vorba şi despre un consum nervos vizavi de problemele părintelui de sex opus.

Capricorn

Anumite evenimente, lucruri pe care şi le doresc sau oameni cu care se întâlnesc le pot crea probleme serioase, fie la locul de muncă, fie legat de propria afacere sau legat de conflicte cu legea. Ies la iveală adevăruri despre ele însele, până atunci mascate voit. Vorbim aici despre micile afaceri sufocate de taxe, legi şi impozite.

Vărsător

Originalitatea şi creativitatea acestor native vor fi puse la încercare, în sensul bun al cuvântului, ceea ce le-ar putea aduce un loc de muncă celor care nu au serviciu sau o poziţie de lider celor care au. Vor avea sprijin, cu tot sufletul, din partea familiei, în special a mamei. Se poate întâmpla să îşi găsească un loc de muncă acolo unde îşi doresc şi aş spune că avantajate sunt cele tinere.

Peşti

Cheltuielile neaşteptate dar şi nesiguranţa financiară ar trebui să le facă ceva mai realiste, pentru că odată cu pierderea locului de muncă pierd şi singura lor şansă de venit. Şi, cum nu stau prea grozav la capitolul acesta, nu le va fi moale deloc. Probleme pentru cele tinere la locul de muncă. Veşnicul conflict între tineri şi maturi.

Astrogramă

„Bună ziua, vă rog să îmi spuneţi dacă voi putea vreodată să cunosc o persoană care să mă înţeleagă, să mă respecte şi să mă iubească, şi cu care să pot întemeia o familie...“  - Ghiţă Marilena, 18 iunie 1972, 12.30 – 12.45, Ploieşti, judeţul Prahova

Ascendentul în primul grad din Balanţă comportă influenţe ale zodiei Fecioară. Ambele semne suferă de încredere în sine, ceea ce face ca Fecioara să vorbească foarte mult, iar Balanţa să încerce să-şi impună voinţa fără să ţină cont de celălalt. Ţi-am dat două repere la care, dacă vei medita mai atentă, ai putea să îndreptaţi micile defecte şi să găseşti pe cineva aşa cum îţi doreşti. În altă ordine de idei, Luna este în Fecioară, ceea ce face ca planul afectiv să fie strâns legat de lumea materială. Asta nu înseamnă că eşti materialistă, nu, doar că întorci lucrurile pe toate părţile, diseci firul în patru pentru a găsi răspunsul pe care îl doreşti tu şi nu cel care este în realitate. Părerea mea este că ai avut o căsătorie care a nu a mers exact din cauza a ceea ce ţi-am spus mai sus. Posibil ca în februarie să apară cineva, iar sfatul meu este să nu sari din prima şi să-ţi deschizi sufletul. Ia lucrurile pe-ndelete.Recente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG