Horoscopul săptămânii 5-11 ianuarie 2018

1 80176 original jpg jpeg

Dorinţe ascunse devin realitate pentru câteva zodii, în timp ce altele se bucură de o imensă satisfacţie pe plan profesional, consecinţă a unor decizii inspirate pe care le-au luat în trecut. Descoperă ce-ţi prezic astrele în perioada care urmează!

Berbec

Sunteţi capabile de gesturi nebuneşti doar ca să demonstraţi ceea ce simţiţi, aşa că nu trebuie să mire pe nimeni dacă joi veţi fi epuizate. Aveţi succes şi sunteţi o companie plăcută pentru oricine. Vă sugerez să fiţi atente la comunicare dacă vreţi ca bunăstarea financiară să dea roade. Posibil conflict cu o amică pentru banii pe care i-aţi împrumutat şi nu i-aţi mai primit înapoi.

Taur

Dragostea este cea care ne face mai buni. Respiraţi profund şi închideţi ochii, apoi priviţi în jur. Veţi remarca dacă cineva a sesizat starea voastră. Posibil că gestionaţi prost energia şi de aici problemele. Nu intraţi în panică, deoarece sunteţi apreciate pentru ceea ce faceţi. Încercaţi să vă detaşaţi şi să urmăriţi cum se construieşte proiectul pe care vi l-aţi propus. Aţi putea avea discuţii în familie pentru modul cum înţelegeţi să vă administraţi veniturile.  

Gemeni

Vă vedeţi în situaţia de a decide ce să faceţi: să petreceţi mai mult timp cu prietenele sau să căutaţi un partener potrivit. Cred că a trecut prea mult timp de când nu v-aţi mai văzut cu ele, nu? Este posibil ca reîntâlnirea să vă îmbunătăţească şi viaţa sentimentală, pentru că aveţi şansa să întâlniţi persoana perfectă pentru voi. La urma urmei, cele mai bune prietene sunt şi cele mai bune aliate.

Rac

Dacă aveţi vreo discuţie cu şeful, faceţi în aşa fel încât să nu adânciţi conflictul, bombănind cine ştie ce care pot fi interpretat. Pe urmă, ca sa întâlniţi dragostea adevărată, totul este să fiţi la locul potrivit în momentul potrivit când apare omul potrivit. Încercaţi să faceţi lucrurile în aşa manieră încât să vă sincronizaţi cu colegii, iar cu şefii evitaţi discuţiile de orice fel. Chiar dacă aţi fost foarte bune o lungă perioadă de timp, iată că acum nu mai este aşa.

Leu

Dacă daţi un test, veţi fi mai mult decât fericite să-l treceţi în manieră proprie. Dacă iubiţi ceva la fel de mult ca acumularea de informaţii atunci acesta este romantismul. Aveţi ocazia să demonstraţi ce puteţi, să daţi dovadă de gesturi menite să vă exalte nu doar imaginaţia, ci şi creativitatea. Găsiţi întotdeauna ceva de făcut ca să demonstraţi persoanei iubite gesturile de care sunt capabile. Unul din lucrurile preferate, la muncă şi în familie, este perfecţionarea continuă.

Fecioară

Ar trebui să vă conservaţi energia pentru propriile proiecte. Simţiţi nevoia de a exercita un anumit control asupra partenerului. Înainte de a înţelege că aţi cheltuit prea multă energie, încercaţi să schimbaţi o situaţie asupra căreia oricum nu aveaţi niciun control. Dacă vi se cere să faceţi ore suplimentare, să nu refuzaţi. Urmează o perioadă deloc favorabilă perspectivelor financiare.

Balanţă

Simţiţi nevoia să daţi un sens la tot ce faceţi şi vă chinuiţi de ceva vreme să puneţi în practică ce gândiţi. Profesional, va trebui să vă concentraţi pe calitatea relaţiilor de muncă. Tot ce faceţi ca profesie trebuie să fie pe primul loc, pentru că puterea minţii şi rezistenţa sunt date de ceea ce faceţi şi de cum abordaţi relaţiile cu colegii. Deci, este bine să verificaţi dacă există rivalităţi care ar trebui eliminate sau tensiuni pe care le întreţine cineva intenţionat.

Scorpion

Un nou proiect profesional, un alt loc de muncă, mai bun, o nouă fază a relaţiei, un nou plan pentru asigurările de sănătate - indiferent ce gândiţi să faceţi, acum este momentul s-o faceţi. Dacă nu aţi ştiut cum să vă demonstraţi iubirea, acum veţi şti cum s-o faceţi. Începutul lunii este momentul potrivit pentru a trece relaţia într-o altă etapă. La urma urmei, nu puteţi trăi fără iubire. Sunteţi într-o fază destul de surprinzătoare a începuturilor.

Săgetător

Dacă simţiţi imboldul de a intra într-o relaţie, nu este cel mai bun moment. Profesional, echipa vă va ajuta să vă duceţi planurile la îndeplinire. Dacă primiţi vreo sarcină mai deosebită nu vă sfiiţi să cereţi ajutorul colegilor, pentru că munca de echipă pentru voi este adevărat leac. Financiar, nu sunteţi foarte susţinute, prin urmare cel mai bun lucru este să munciţi. Vă sfătuiesc să vă păstraţi calmul indiferent cât de stresate veţi fi!

Capricorn

Aţi obosit să tot aşteptaţi ca persoana la care vă gândiţi să dea un semn. Este momentul să deveniţi vizibile, să încercaţi să faceţi ceva mai mult decât să aşteptaţi momentul prielnic. Trebuie s-o luaţi prin surprindere dacă mizaţi pe înţelegere şi acceptare. Multă lume se întreabă care este secretul succesului vostru profesional. Acesta este perseverenţa.

Vărsător

Este momentul să înţelegeţi că dispuneţi de energia necesară care să uşureze munca celor care nu reuşesc să ţină pasul cu voi. Iubire la prima vedere este puţin spus pentru ceea ce veţi trăi încă de la începutul lunii. Persoane pe care până acum nu le-aţi remarcat vă stârnesc interesul. Problema este dacă şi el simte acelaşi lucru. Şi s-ar putea să simtă, deoarece descoperă câte lucruri vă apropie şi câte puteţi face împreună.

Peşti

Este posibil să vă aflaţi într-un loc care vă inspiră să luaţi decizii sentimentale. Dacă aţi avut vise ciudate şi nu v-aţi odihnit cum trebuie, totul ar putea să ia o întorsătură neaşteptată care ar putea face ca relaţia sau o potenţială relaţie să nu fie deloc ceea ce pare. Dacă nu vă iese din prima ce vreţi să faceţi, nu intraţi în panică şi nu vă faceţi griji! Sunt momente în profesie când multe lucruri nu le putem înţelege.

Astrograma săptămânii

„Aş vrea să ştiu ce mă aşteaptă în plan profesional, sentimental şi financiar.“  -  Roxana Şerban, născută pe 10 martie 1985, la ora 18:30, în Ploieşti.

O nativă în Peşti cu Ascendentul în Fecioară. Mi-ar plăcea să cred că lucrezi pentru oameni, menirea ta este de a te stabiliza prin ajutorul pe care îl dai altora. Posibil două mariaje. Primul are conotaţie karmică şi ţine de reglarea unor energii, abia al doilea te va împlini. Este posibil, de asemenea, să nu vorbim de un mariaj, ci de o relaţie mai lungă care se termină ciudat. Atenţie, te domină lenea creativă şi de aici incapacitatea de a materializa multe din visele tale. Provocările ţin de felul în care te percepi tu şi nu cum te vede celălalt. Complexul de inferioritate este cel mai mare duşman când vorbim despre intimitate. Ai Luna şi Pluto în Scorpion. Bazează-te pe intuiţie şi nu pe ce îţi spun unul şi altul, să faci! În acelaşi timp, fereşte-te să plăteşti cu aceeaşi monedă, pentru că se poate întoarce înzecit!Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg