Îndrăznețe și pasionale, acestea sunt zodiile care fac primii pași în relațiile de cuplu!

Îndrăznețe din fire, unele zodii nu se tem să facă primul pas în relațiile de cuplu. Le place să flirteze și fac orice pentru a-și cuceri potențialul partener de viață. 

image

Poate că nu este deloc ușor să faci primul pas, însă există cinci semne zodiacale care nu au nicio problemă cu privire la acest aspect. Le place să inițieze conversații și chiar să-și ofere numărul de telefon sau un prim sărut. Iată care sunt acestea! 

Citește și: Zodiile care îți vor strica vacanța. De ce să nu pleci cu ele în călătorie 

Leu (23 iulie - 22 august)

Cei născuți în zodia Leu adoră să fie în centrul atenției, dar mai ales când persoana pe care o plac se află în jurul lor. Sunt îndrăzneți și își urmăresc potențialul partener de viață la orice pas. Vor face tot ce pot pentru a-l cuceri! 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sociabili din fire, Gemenii adoră să comunice cu persoane noi, mai ales dacă acestea le-au atras atenția într-un mod special. Ei sunt deschiși, așa că nu se vor da înapoi de la a iniția o conversație cu o persoană care îi interesează. 

Taur  (20 aprilie - 21 mai)

Persoanele născute în zodia Taur sunt devotate, romantice și îndrăznețe, așa că nu au nicio problemă să facă primul pas în relațiile de cuplu. Semne de pământ, prețuiesc fidelitatea, așa că dacă simt că au găsit persoanele potrivite, vor face orice pentru a le cuceri. 

Citește și: Zodiile care iubesc mâncarea, cunosc cele mai bune rețete și restaurante. Ești pe listă? 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) 

Aventura îi caracterizează cel mai bine pe Săgetători, motiv pentru care fac orice pentru a-și crește adrenalina. Chiar dacă asta poate să însemne să trimită un mesaj „riscant”. Nu le este frică să își exprime sentimentele, iar pentru că sunt conduși de Jupiter, sunt optimiști și consideră că totul va merge în favoarea lor. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie) 

Persoanele născute în zodia Berbec sunt cunoscute pentru curajul lor și pentru dorința de a acționa sub impuls. Ei sunt primii care iau inițiativa în diferite aspecte ale vieții, inclusiv în relațiile romantice. Când consideră că au găsit partenerul ideal, similar zodiei Taur, vor lupta pentru a-l cuceri cu toate armele. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg