Așa îți dai seama că te înșală, în funcție de zodia lui! Semnele care îl dau de gol

Zodiacul îți poate spune cum îți dai seama dacă partenerul tău te înșală, în funcție de semnul său astrologic. De exemplu, unele zodii refuză să-și arate afecțiunea, în timp ce altele devin preocupate, mai mult ca niciodată, de aspectul fizic, dar iată cum se comportă fiecare zodie!

image

Bănuiești că partenerul de viață „a călcat strâmb‟ și îți este infidel? Ei bine, horoscopul te poate ajuta să descoperi primele semne ale trădării. Fiecare zodie se poate manifesta diferit, așa că iată la ce este bine să fii atentă, potrivit astrologului Lauren Ash! 

Berbec

Când vine vorba de romantism, Berbecul te va face să crezi că ești singura persoană din lume pe care o vede și o iubește. Dar, dacă acest partener refuză, dintr-odată, să te sărute, să te îmbrățișeze sau să-și manifeste dragostea la fel cum o făcea și până în prezent, poate fi un semn că acesta oferă afecțiune în altă parte. 

Taur 

Odată ce o persoană născută în zodia Taur se îndrăgostește, ea își dorește să-și transforme partenerul în cel mai bun prieten și sfătuitor, informează astrologul, potrivit „Best Life”. Această zodie își susține partenerul în orice și este dispusă să facă sacrificii în numele iubirii. În schimb, când Taurul calcă strâmb, trebuie să știi că acesta îți va refuza părerile și va nega tot ce îi spui. 

Citește și: Culoarea perfectă pentru living, în funcție de zodia ta 

Gemeni 

Dacă partenerul tău s-a născut în zodia Gemeni, cu siguranță, te-ai obișnuit cu firea sa deschisă, cu glumele sale și cu sutele de fotografii pe care dorește să le faceți împreună. Știi că această zodie te înșală când brusc își ascunde telefonul de tine, când refuză să-ți dea explicații sau când nu își mai dorește să ieșiți la fel de mult în public. 

Rac 

Să fii într-o relație cu un Rac înseamnă să beneficiezi de toată afecțiunea de pe Pământ, însă dacă partenerul tău iubitor se transformă într-o persoană rece, care nu mai oferă aceeași atenție, acesta s-ar putea să fie un semn concret de infidelitate. 

Leu 

Când o persoană născută în zodia Leu se îndrăgostește, aceasta tinde să se preocupe mai mult ca niciodată de aspectul său fizic. Leul cel mândru nu acceptă să fie criticat pentru fizicul său, așa că dacă observi că începe brusc să fie interesat de mersul la sală, la salonul de înfrumusețare sau dacă petrece mai mult timp în mall, atunci ți-ar putea da de bănuit. 

Fecioară 

Dacă ești într-o relație cu o Fecioară, probabil știi cât este de importantă organizarea pentru această zodie. Promite că nu-și încalcă programul și rutina, însă când se îndrăgostește, sunt șanse să se schimbe lucrurile… Uită de cele opt ore de somn pe noapte, de rutina de la sală sau de activitățile cotidiene și se concetrează mai mult pe cealaltă persoană. Așadar, dacă există o schimbare inexplicabilă în programul său, atunci ai putea avea motive de gelozie. 

Balanță 

Corectă și echilibrată, Balanța știe, cu adevărat, cum să-și facă partenerul să se simtă extraordinar, însă când „calcă strâmb‟, se transformă în dușman pentru cel de lângă ea. Balanța își va critica partenerul în cel mai mic detaliu și totul pentru a-și justifica „rătăcirea‟. Așadar, nu îi mai place cum te-ai îmbrăcat? Brusc, nu mai suportă pasiunile tale? Job-ul tău nu o mulțumește? Acestea pot fi semne ale trădării. 

Vezi și: Zodia în care s-au născut cei mai bogați oameni ai lumii. Calitățile sale de lider sunt incontestabile! 

Scorpion 

Scorpionii sunt, pur și simplu, dependenți de partenerii lor. Iubesc să comunice cu partenerii de viață și le povestesc orice fac - de la activitățile de la job și până la marile lor secrete. Dacă un Scorpion refuză să-ți mai povestească ceea ce face, s-ar putea ca acesta să fie un mare semn de întrebare. 

Săgetător 

Mare iubitor de distracție, Săgetătorul va face tot posibilul să-și implice partenerul în toate activitățile pe care le face - de la excursii și până la postările sale din social media. Iubește să-i trimită partenerului de viață poze din locurile în care se află și să-l țină la curent cu tot ceea ce face, însă când apare o a treia persoană în viața lui, uită de aceste obiceiuri. 

Capricorn 

Dacă partenerul tău de viață se află în zodia Capricorn, probabil te-ai obișnuit cu planurile sale pentru viitoarele achiziții. Până la urmă, așa își manifestă un Capricorn dragostea! Iar când n-o mai face, s-ar putea să-i povestească altcuiva planurile sale. 

Vărsător 

Când un Vărsător te iubește, această zodie nu-și închipuie serile de sâmbătă fără tine! Când o doua persoană a apărut în viața lui, să știi că o să înceapă să iasă mai des „singur‟ în oraș. 

Pești 

Dacă partenerul tău, născut în zodia Pești, refuză brusc să-și exprime sentimentele, înseamnă că i le-a împărtășit deja altcuiva. Această zodie are nevoie de afecțiune, iar când nu ți-o mai cere, s-ar putea să o fi primit deja din altă parte.

Sursă foto: Shutterstock