Zodiile care iubesc mâncarea, cunosc cele mai bune rețete și restaurante. Ești pe listă?

Ai întotdeauna apetit pentru mâncare? Cunoști cele mai bune restaurante din oraș? Verifică dacă zodia ta este „de vină‟ pentru aceste pofte nevinovate! 

image

Fiecare apreciază preparatele gustoase și de calitate, dar anumite semne zodiacale nu refuză niciodată o porție de mâncare, indiferent de oră! Le pasionează și gătitul, iar mersul la restaurant este una dintre activitățile lor preferate. 

Locul 5: Capricorn 

Pe locul 5 în topul zodiilor gurmande se află Capricornul. Această zodie face din alegerea preparatelor un adevărat ritual - niciodată nu ajunge nepregătită la restaurant și se gândește bine înainte să își comande mâncarea.

Nu refuză preparatele de tip fast-food, dar nici pe cele sofisticate. Te vei simți foarte bine dacă vei avea plăcerea să ieși la masă cu acest semn de pământ, deoarece apreciază calitatea și originalitatea! 

Locul 4: Săgetător 

Săgetătorul niciodată nu se dă înapoi de la experiențe noi! Îi place să încerce preparate din culturi diferite și este fascinat de tehnicile bucătarilor. Cunoaște cele mai bune restaurante, așa că nu te teme să ieși în oraș cu un Săgetător!

Citește și: Zodiile care se hotărăsc mai greu când să se căsătorească. Cine fuge de angajamente? 

Locul 3: Rac 

Acest semn zodiacal își dorește să aibă grijă de cei din jur și este foarte satisfăcut când ceilalți sunt mulțumiți de preparatele pe care le gătește. Racul are tendința de a pregăti rețete care au fost transmise din generație în generație și întotdeauna se bazează pe preparate pe care deja le-a încercat, scrie „Best Life‟. 

Locul 2: Fecioară

Se știe despre zodia Fecioară că este pretențioasă, dar când vine vorba de mâncare, ea încearcă tot ce este nou în meniu. Îi place să testeze cele mai nebunești preparate și să mănânce în restaurante speciale. De asemenea, în familie, îi place să dețină rolul de „chef‟! 

Citește și: Zodia în care s-au născut cei mai bogați oameni ai lumii. Calitățile sale de lider sunt incontestabile! 

Locul 1: Taur 

Cei mai mari gurmanzi ai zodiacului sunt nativii zodiei Taur. Aceste semne de pământ își organizează mesele și au un respect profund pentru mâncare. Se bucură când încearcă preparate noi și dețin secretele pentru cele mai gustoase preparate. 

„Mâncarea nu este doar hrană pentru un Taur, ci o conexiune și o componentă crucială a vieții‟, a spus astrologul Ryan Marquardt pentru „Best Life‟. 

Sursă foto: Shutterstock   



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg