Lecţiile karmice ale zodiilor

1 78334 original jpg jpeg

Dacă până acum nu ai crezut în puterea karmei, ar fi bine să fii atentă la fiecare semn pe care ţi-l arată. În funcţie de zodia în care te-ai născut, vei primi o lecţie de viaţă şi o sarcină pe care trebuie să o îndeplineşti, dacă vrei să trăieşti în fericire.

Berbec

Ai nevoie de mai multă credinţă! Se poate să te identifici cu un personaj cheie din Biblie care să te facă să reflectezi mai mult asupra condiţiei tale de muritor şi asupra Divinităţii. E important să ştii cine eşti şi să crezi într-o putere mai mare ca a ta, pentru a fi mulţumită de tot ceea ce primeşti.

Taur

Banii îţi guvernează trecutul, prezentul şi viitorul. Poate au fost momente în care ai fost extrem de săracă, poate au fost momente în care ai fost foarte bogată, însă oricum ar fi, trebuie să nu uiţi de unde ai plecat şi să descoperi adevărata însemnătate a banilor în viaţa ta.

Gemeni

Viaţa ta se învârte în jurul a două concepte: încredere şi credinţă. Cu cât vei avea mai multă încredere în forţele proprii, cu atât vei găsi puterea de a crede în Univers şi în Divinitate. E important să găseşti un echilibru între cele două, pentru a fi împăcată cu tine însăţi din punct de vedere spiritual.

Rac

Persoanele pe care le vei întâlni în această viaţă s-ar putea să fie reminescenţe de la alte spirite din viaţa anterioară, căci karma ta se bazează pe sectorul relaţii. Fii atentă de cine te apropii şi observă dacă ai cu adevărat o conexiune puternică. Vibraţiile negative îţi vor sugera că e momentul să te îndepărtezi de persoanele pe care le considerai demne de încredere.

Leu

A venit momentul să dai dovadă de înţelepciune şi să acţionezi ca atare în tot ceea ce faci. Încearcă să evoluezi pe zi ce trece şi să lucrezi la persoana ta. Poţi face un curs în care să înveţi lucruri noi sau poţi să împărtăşeşti cu ceilalţi din experienţele tale. Urmează-ţi cu încredere pasiunile şi obiectivele, fără a privi înapoi.

Fecioară

Suferi de o dragoste neîmpărtăşită de multă vreme, care te-a secat de energie încă din viaţa anterioară şi continuă să te macine şi în prezent. Cu toate astea, tu eşti o învingătoare, aşa că ai curajul să înfrunţi realitatea şi să o iei de la capăt ori de câte ori crezi că e momentul.

Balanţă

Lecţia ta karmică are legătură cu cea mai importantă persoană din viaţa fiecărui om: mama. Se poate să ai o conexiune puternică cu mama ta sau, dimpotrivă, să existe unele probleme nerezolvate, care dau naştere unor blocaje comunicaţionale.

Scorpion

Eşti legată prin jurăminte de oameni, aşa că oricât ai încerca, nu poţi scăpa de anumite îndatoriri sau promisiuni pe care tu însăţi le-ai făcut. E timpul să scapi de ele pentru totdeauna, însă vei reuşi acest lucru doar dacă îţi vei îndeplini promisiunile. Arată tuturor că eşti un om de cuvânt, a cărui menire este să îşi demonstreze onestitatea.

Săgetător

Ceva din viaţa ta anterioară intervine în viaţa ta sentimentală din prezent. Dacă simţi o energie negativă, încearcă să o elimini cu ajutorul partenerului, care va trebui să îţi ofere dragoste necondiţionată. Fii mai sigură pe tine, lasă-te sedusă de vraja iubirii şi încearcă să rupi orice legătură cu trecutul.

Capricorn

E timpul să ierţi şi să fii iertată. Este poate una dintre cele mai importante lecţii karmice pe care le ai de învăţat. Permite-ţi ţie însăţi să scapi de energiile negative şi de resentimente, să îţi cureţi sufletul şi trupul, pentru a putea lăsa să intre iubirea şi frumuseţea din nou în viaţa ta. Iertarea e calea spre mântuire.

Vărsător

E foarte probabil ca într-o viaţă anterioară să fi făcut parte din Ordinul Cavalerilor, iar karma să îţi arate că trebuie să rămâi o luptătoare până la capăt. Ai rolul de gardian aşa că trebuie să îi protejezi pe cei de lângă tine, să le oferi siguranţă şi să îţi arăţi devotamentul faţă de ei prin acte de vitejie şi curaj.

Peşti

Lecţia ta karmică are legătură cu ideea de călătorie, de teleportare dintr-o lume în alta. Se poate să fi fost un inventator sau un om de ştiinţă, care a făcut o descoperire remarcabilă. Orice ar fi, lucrurile pe care le ştii din viaţa anterioară te vor ajuta în prezent să înţelegi mai bine lumea şi să îţi uşurezi călătoriile ce vor urma.

Sursă foto: www.simplereminders.comRecente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg