Luna plină albastră - cum te afectează în funcţie de zodie

1 68269 original jpg jpeg

În această seară, 31 iulie, are loc fenomenul de lună plină albastră. Astrologii susţin că odată cu acest eveniment astronomic, toate semnele zodiacale sunt afectate, pe unul sau mai multe planuri.

Berbec

Luna plină albastră aduce schimbări în viaţa ta,începând cu noaptea de 31 iulie,însă totul ţine de tine. Acum este momentul să iei iniţiativa fie că este vorba de carieră sau de viaţa personală. Aşadar,dă acel telefon,scrie respectivul e-mail sau ia decizia care te va duce pe drumul cel bun.

Taur

Luna plină te poate afecta în plan comunicaţional,motiv pentru care în aceste zile este de preferat să eviţi discuţiile serioase,pentru că altfel poţi lăsa loc de interpretări. În schimb,îţi poţi acorda puţin timp ţie pentru a te răsfăţa aşa cum îţi doreşti.

Gemeni

În această perioadă simţi un dezechilibru între emoţiile pe care le simţi şi ego-ul tău,fiindcă nu ştii dacă să asculţi de raţiune sau de inimă. Cel mai bine este să-ţi asculţi inima,dar înainte de a lua o decizie,fă puţină mişcare pentru a-ţi limpezi mintea. Lucrurile se vor aşeza în câteva zile.

Rac

Luna plină albastră te face să fii melodramatic şi să simţi totul la intensitate maximă. Ca să scapi de aceste stări interioare,ai putea să scrii pe un carneţel ce te macină. După,vei vedea că te vei simţi mult mai bine.

Leu

În aceste zile,mai ales astăzi,simţi că cei din jurul tău reacţionează exagerat la spusele tale. De aceea,cel mai bine ar fi să stai departe de conflicte,chiar dacă nu ţi se pare corect modul în care se comportă cei apropiaţi.

Fecioară

Luna plină albastră îţi dă mai multă încredere în tine şi te face să fii mai motivat. Această zi este una dintre cele în care echilibrul îşi spune cuvântul. Profită de aceste clipe şi relaxează-te cât de mult poţi.

Balanţă

Îţi doreşti să iei o decizie,însă îţi este foarte greu să faci acest lucru. Nu te grăbi,fiindcă luna plină te va face să fii confuz. Aşteaptă câteva zile şi vei vedea cum lucrurile se vor rezolva de la sine.

Scorpion

Cu toate că eşti o fire puternică,luna plină albastră îţi dă un sentiment de nesiguranţă,care te va împinge să reacţionezi exagerat în anumite situaţii. Adu-ţi aminte,însă,că faci parte dintre cele mai puternice zodii şi că temerile nefondate nu îşi au locul. 

Săgetător

Luna plină te încarcă cu sarcini şi responsabilităţi diverse. Ca să treci mai uşor peste momentele încărcate,înconjoară-te de persoane care îţi fac viaţa mai senină. Dacă te simţi apatic şi confuz,tot luna plină albastră este de vină.

Capricorn

Conflictele şi neînţelegerile pot apărea astăzi,din cauza lunei pline. Însă,schimbarea perspectivei te poate ajuta să treci peste aceste situaţii care nu-ţi fac plăcere.

Vărsător

Astăzi ţi se pare că toată lumea te ignoră,lucru care te irită şi te enervează. Emoţiile negative pe care le simţi sunt amplificate de luna plină albastră,motiv pentru care ar trebui să mergi mai departe în loc să analizezi în detaliu lucrurile care ţi se-ntâmplă.

Peşti

Luna plină albastră te face să ai un comportament discriminator astăzi şi să visezi la lucruri care nu sunt realistice. Pentru a te feri de aceste lucruri,încearcă să te relaxezi în natură sau cu ajutorul meditaţiei ori a muzicii. Încearcă să stai cât mai mult cu picioarele pe pământ!Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg