Luna Plină va intra în semnul Berbecului. Cum vor fi influenţate zodiile în octombrie 2019

1 horoscop octombrie berbec jpg jpeg

Luna Plina în zodia Berbec aduce o perioadă a contrastelor. Horoscopul lunii octombrie arată schimbări pe plan personal pentru unii nativi şi dorinţă puternică de a duce la bun sfârşit acţiuni începute în trecut.

Cea de-a doua parte a lunii, atunci când zodiile intră sub influenţa Lunii Pline în Berbec va aduce spor şi beneficii pentru nativii de Apă. Racii se vor împăca cu o persoană dragă, în timp ce Peştii adoptă o stare totală de relaxare.

BERBEC

Sunteţi obişnuiţi să fiţi întotdeauna în mişcare, poate că este necesar să vă liniştiţi puţin. Astrologii  vă avertizează că eforturile prelungite v-ar putea cauza probleme în relaţii şi în situaţiile de zi cu zi. Aveţi dreptul de a va relaxa şi de a privi lucrurile cu detaşare.  Nu ezitaţi să vă bucuraţi de această Luna Plină din semnul vostru!

TAUR

Nativi Taur,  în timp ce tindeţi să fiţi încăpăţânat şi să luaţi decizii bazate doar pe fapte concrete, luna plină a lunii octombrie vă poate aduce mesaje importante dacă vă veţi accesa intuiţia.

Este posibil că în această perioadă să atingeţi un echilibru în viaţă voastră. Cu toate acestea, pentru a ajunge la acest echilibru, va trebui să permiteţi părţii dvs. spirituale să vă ghideze mai mult decât doriţi.

GEMENI

Pentru nativii  Gemeni, luna plină care intră în Berbec pe 13 octombrie 2019 este o veste bună . Într-adevăr, vă completează perfect.

Pentru voi este momentul perfect să încercaţi tot ceea ce v-aţi dorit să faceţi până acum.  Dar, astrologii vă readuc aminte că indiferent cât sunteţi de puternici şi cât de mare este încrederea în voi înşivă, nu sunteţi centrul Universului.

RAC

Pentru nativii Rac, faza de Lună Plină este propice împăcărilor. Astfel, dacă în perioada verii aţi avut dispute cu cei dragi, acesta este momentul să scăpaţi de resentimente şi să reparaţi relaţiile care s-au deteriorat.

Poate fi un timp bun pentru noi începuturi în viaţa voastră, dar trebuie să învăţaţi să iertaţi.

LEU

Nativii Leu ar trebui să facă tot ce le stă în putinţă pentru a profita de această perioada. Astfel, jumatatea lunii octombrie va fi una plină de distracţii şi detaşare pentru voi, fapt ce vă va potenţa personalitatea puternică şi încrederea în voi înşivă.

Este un moment bun pentru a va îmbunătăţi relaţiile cu ei din jur şi pentru a rezolva vechile neînţelegeri.

Citeşte şi: Horoscopul pe final de 2019, cu Mihai Voropchievici. Peştii sunt iubiţi, sunt favorizaţi de rune

FECIOARA

Pentru nativii Fecioara, luna plină din octombrie este momentul perfect de care ar trebui să profite pentru a ieşi din zona lor de confort.  Ieşiţi din carapacea voastră, deschideţi-vă sufletele şi lucrurile bune nu vor întârzia să apară.

Pentru voi, faza de luna plină retrezeşte sentimentele şi bucuria de a primi şi oferi dragoste.Pentru nativii singuri, chiar se pot naşte poveşti de dragoste foarte interesante.

BALANŢĂ

Nativi Balanţă, pentru voi care  sunteţi în căutarea unui echilibru permanent, luna plină din octombrie 2019 în Berbec vă va ajuta să luaţi deciziile potrivite . Dacă aţi avut o ceartă cu cineva nu cu mult timp în urmă, Luna Recoltei va fi momentul potrivit pentru a decide dacă sunteţi sau nu gata să vă împăcaţi cu acea persoană.

Ignoraţi pe cei ce vă critică acest comportament bazat pe decizie şi înţelepciune. Nouă din zece decizii ale voastre sunt luate corect, aşa că mergeţi pe drumul vostru!

SCORPION

Pentru nativii Scorpion, faza de Luna Plină înseamnă un impuls pentru a renunţa la vechile obiceiuri, la tot ceea ce este toxic în viaţa voastră.  Obiceiurile proaste, negativitatea sunt cele care va ţin pe loc. Priviţi spre viitor şi nu aşteptaţi ca trecerea timpului să vindece de la sine. Acţionaţi!

Această perioada este o piatră de hotar pentru voi şi trebuie să porniţi pe drumul cel bun.

SĂGETĂTOR

Pentru nativii Săgetător, luna plină din octombrie poate însemna o accentuare a dorinţei lor de aventură. Veţi dori să profitaţi de fiecare moment al vieţii, veţi fi pasionali şi interesaţi.

Acest lucru poate fi şi bun, dar şi dăunător în acelaşi timp. Nu uitaţi de păstrarea echilibrului în toate aspectele din viaţa voastră. Stabiliţi-vă limite şi încercaţi să nu le depăşiţi.

CAPRICORN

Dragi Capricorni, deşi sunteţi activi şi plimbăreţi zilele acestea, luna plină a lui octombrie vă determina să rămâneţi acasă cu cei dragi. Faceţi o pauză  şi bucuraţi- va de puţină relaxare alături de familie. Încărcaţi-vă bateriile pentru următoarea perioadă.

Este foarte posibil ca pentru voi să fie ultima perioada a acestui an în care să vă puteţi relaxa cu adevărat.

Citeşte şi: Cum ne influenţează intrarea lui Jupiter în Capricorn! Anul 2020 aduce vremuri grele pentru aceşti nativi

VĂRSĂTOR

Vărsători, ideile voastre sunt de cele mai multe ori diferite faţă de cele ale celorlalţi. Sunteţi conştienţi de acest lucru, aşa că de cele mai multe ori alegeţi să vă urmăţi propriul drum, fără a ţine cont de părerile acestora.

Cu toate acestea, luna plină din 13 octombrie va crea o schimbare de percepţie , astfel încât toată lumea va accepta şi va urma ideile voastre. Secretul constă în deschiderea pe care o veţi avea în relaţionarea cu aceştia.

PEŞTI

Nativii Peşti pot trăi următoarele zile detaşaţi de tot ce înseamnă material. Luna Plină predispune la o stare de relaxare, de rupere de realitate, de vibraţie interioară puternică şi întâlnire cu cele mai profunde emoţii ale sufletului vostru.

Se poate că la trezire să resimţiţi însă povara facturilor şi a responsabilităţilor de zi cu zi.

Sursa: ce-spun-astrele.ro/ Foto: pixabay.comRecente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg