Misterele horoscopului: tot ce nu ştiai despre zodii

1 shutterstock 749201581 jpg jpeg

Este în natura umană să vrem să ştim cât mai multe despre noi şi despre cei din jur, iar pentru unii, modalitatea de a descoperi aceste lucruri este astrologia. Astfel, studierea modului în care se aliniază corpurile cereşti şi felul în care acestea ne pot influenţa vieţile reprezintă o mină de aur. Totuşi, astrologia mai are unele secrete.

Fie că te ghidezi cu sfinţenie după horoscop sau doar citeşti ocazional previziunile astologice, un lucru e incontestabil: astrologia a devenit azi o industrie de sute de milioane de dolari. 

Însă chiar şi pentru cei care se consideră experţi în acest domeniu, astrologia mai are secrete. Şi nu este vorba despre horoscopul zilnic, săptămânal sau lunar ori despre particularităţile fiecărui semn, ci despre statistici referitoare la zodii.

Potrivit unei analize realizate de FBI, pe baza datelor adunate de-a lungul timpului, cei mai mulţi infractori sunt Raci. Totodată, aceştia comit şi cele mai grave infracţiuni, inclusiv omoruri.

Conform unui studiu realizat în Marea Britanie pe 10.000 de persoane, Leii merg cel mai des la sala de fitness, numărul lor fiind dublu faţă de cel al nativilor din alte zodii.

Sportul se pare că nu le dezvoltă Leilor şi abilităţile de şoferi căci un alt studiu efectuat pe 100.000 de persoane a demonstrat că aceştia depăşesc cel mai des viteza legală şi iau cele mai multe amenzi de circulaţie.

Săgetătorii au apetenţă pentru celebritate, aceasta fiind zodia cu cei mai mulţi nativi faimoşi. Unul din cinci copii născuţi sub acest semn are mari şanse să devină o vedetă.

Cunoscuţi pentru ambiţia şi perseverenţa lor, Scorpionii au dat lumii cei mai mulţi conducătoi importanţi. 22 dintre liderii lumii, printre care Maria Antoaneta şi J.F. Kennedy, s-au născut în această zodie.

Dintre toate semnele, Capricornii sunt cei mai nestatornici şi predispuşi la infidelitate.

În ceea ce priveşte criminalii în serie celebri, cel puţin în SUA, două zodii s-au „remarcat“: Peşti şi Gemeni. Primii nativi sunt singuratici, cei din urmă şarmanţi.

Câteva zodii câştigă bani cu nemiluita şi au cu-adevărat succes pe plan financiar de-a lungul vieţii. Aceştia sunt Racii, Scorpionii, Leii şi Taurii. La polul opus, nativii care câştigă cel mai puţin sunt Vărsătorii şi Capricornii.

Peştii sunt introvertiţi şi au au gânduri negative, de aceea rata sinuciderilor este foarte crescută în rândul nativilor din acest semn zodiacal.

FOTO ShutterstockRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg