Nu o lua personal dacă eşti pe listă! Ei sunt cei mai sensibili 4 nativi ai zodiacului

1 shutterstock 423303499 jpg jpeg

Nu toţi nativii zodiilor de apă sunt firi sensibile şi uşor de impresionat. Şi alţii pot surprinde prin empatie şi compasiune.

A fi o persoană sensibilă nu este întotdeauna un dezavantaj. Să fii sensibil te ajută să-i înţelegi mai bine pe ceilalţi, să comunici mai bine cu aceştia şi să acţionezi în consecinţă. Iată de ce te poţi considera norocoasă dacă te-ai născut într-una din cele patru zodii de mai jos! Dacă despre două dintre ele bănuiam că se află în acest clasament, al ultra-intuitivilor şi al celor cu "toane" dese şi greu de prevenit sau de înfruntat, în cazul celorlalte surpriza a fost reală. Dacă te numeri printre cei catalogaţi drept cei mai sensibili, să ştii că din anumite puncte de vedere ai numai de câştigat.

Peşti

Este semnul cel mai sensibil din zodiac. Nativul în Peşti este foarte intuitiv şi adoră filmele franceze romantice, vizionat cu un pahar de vin alb în mână. Există ceva special care îl face atât de sensibil. Astrologic, zodia se află la sfârşit, dar asta nu înseamnă că nu are importanţă. Din moment ce acest semn a văzut tot ce era mai bun şi mai rău la cele 11 semne anterioare, este un amestec de dulceaţă asemănătoare zodiilor de apă şi de pământ şi putere, pe care o are în comun cu semnele de foc şi de aer.

Rac

Nativii în Rac sunt foarte blânzi atunci când eşti de partea lor şi le place să aibă grijă de ceilalţi ca un părinte. Sunt sensibili, intuitivi şi receptivi la nevoile celor dragi. Întotdeauna vor avea un sfat bun pentru tine sau vor fi gata să te ajute când dai de greu, dar sunt şi foarte uşor de rănit sufleteşte, de aceea au nevoie de o atenţie mai mare din partea celor din jur.

Balanţă

Nativii în această zodie nu sunt întotdeauna recunoscuţi ca firi sensibile. La prima vedere, par reci şi distanţi, dar în esenţă au o dulceaţă pe care o păstrează doar pentru cei pe care simt sinceri cu ei. Ei sunt atenţi la nevoile celor mai puţin norocoşi în viaţă, de aceea persoanele realizate financiar care sunt născute în zodia Balanţă au potenţialul de a face schimbări extraordinare în lume.

Vărsător

Puţini se aşteaptă ca nativii în Vărsător să fie sensibili, pentru că ei nu proiectează în exterior vibraţiile acelea drăgălaşe cum o fac cei născuţi în  zodiile Peşti sau Rac. Ei au tendinţa de a ridica un zid emoţional între ei şi lume pentru a se menţine în siguranţă. Vărsător este semnul purtătorului de apă. Spre deosebire de Peşti, semnul peştilor şi Rac, semn al crabului, care amândoi trebuie să trăiască sub apă şi sunt înconjuraţi de ea în orice moment, Vărsătorii poartă şi controlează natura lor emoţională mai uşor decât aceste două semne de apă.

@shutterstock