Păcatul zodiilor

1 79966 original jpg jpeg

Se spune că un păcat mărturisit este pe jumătate iertat. Dar ce ne facem cu păcatele zodiilor, care pe lângă faptul că sunt predestinate, au şi tendinţa de a se repeta? Află care este păcatul tău, în funcţie de semnul zodiacal! 

Berbec – Impulsivitate

De multe ori, gândirea îţi este întunecată de furie şi mânie şi nimeni nu îţi poate sta în cale. Eşti capabilă să agresezi orice persoană, fără să stai prea mult pe gânduri. Trebuie să ai grijă în ce conflicte te implici, deoarece s-ar putea să ai probleme pe parcursul vieţii. Orice formă de agresiune ajunge să fie pedepsită mai devreme sau mai târziu.

Taur – Aviditate

Trebuie să recunoşti că eşti un om narcisist şi ai un soi de lăcomie a propriei persoane pe care nimeni nu reuşeşte să o înţeleagă. Pur şi simplu, păcatul tău constă în faptul că ai impresia că ţi se cuvine totul şi nu vrei să împarţi cu nimeni. Poate ar trebui să fii mai maleabilă, asta dacă îţi doreşti să ai o relaţie de lungă durată, o familie sau un cămin.

Gemeni – Necinste

Orice ar fi, preferi să ţii doar pentru tine adevărul şi să păcătuieşti în continuare. Ai tendinţa să trăieşti în dualitate, să înşeli, să minţi, fără să ai conştiinţă. Dacă vrei să îţi îndeplineşti obiectivele, eşti în stare să dărâmi orice obstacol. Poate ar fi mai bine să te decizi asupra vieţii pe care să o trăieşti, fără să mai implici şi alte persoane care vor suferi din pricina ta.

Rac – Venerare

Faptul că dai totul pentru o persoană pe care o venerezi şi ajungi să o iubeşti chiar şi mai presus decât tine nu se poate numi un păcat, însă trebuie să îţi dai seama dacă această idolatrizare nu cumva îţi face mai mult rău decât bine ţie, dar şi celor din jurul tău. Tu eşti genul de persoană care se asigură că celuilalt îi este bine, dar e important să şi primeşti acelaşi lucru în schimb. Altfel, vei fi predestinată suferinţei.

Leu – Mândrie

Cine nu te cunoaşte, tot şi-ar da seama că eşti una dintre cele mai mândre persoane care există. Arogantă şi foarte plină de sine, ai momente în care nici măcar oamenii apropiaţi nu îşi doresc să ia contact cu tine din pricina orgoliului tău dus la extrem. Acest păcat te poate costa prietenii de-o viaţă.

Fecioară – Invidie

Nu suporţi ca cineva să aibă ceva mai mult decât tine sau să fie mai bun decât tine, indiferent de domeniu. Preferi să ştii că eşti pe primul loc şi nu suporţi concurenţa. De multe ori, ai tendinţa să te interpui între anumite persoane şi idealurile lor, doar pentru a fi sigură că nu îşi vor îndeplini obiectivele înaintea ta. Nu uita că roata se întoarce!

Balanţă – Vanitate

Singura ta preocupare are legătură cu frumuseţea. Eşti o persoană vanitoasă, care adoră să fie lăudată şi preamărită, fără a face prea mult efort. La tine funcţionează cultul personalităţii, aşa că încerci să te promovezi cât poţi de mult, chiar dacă această laudă e considerată un păcat. Nu uita că e importantă şi frumuseţea interioară, nu doar cea pe care o afişăm în faţa oglinzii.

Scorpion – Poftă

Pofta trupească este cel mai mare păcat al tău. Priveşti persoanele de sex opus ca pe o pradă pe care o meriţi şi cazi în păcat încă de la cel mai mic gând. Eşti o fire impulsivă şi pasională, care îşi pierde raţiunea în faţa poftelor lumeşti. Ar trebui să îţi controlezi pornirile, asta dacă nu vrei să sperii pe nimeni.

Săgetător - Infidelitate

Păcatul tău este legat de faptul că îţi înşeli partenerul. O faci pentru că îţi place să cunoşti oameni noi şi cazi uşor în capcana seducţiei. Nu eşti o persoană loială celui de lângă tine, întrucât te plictiseşti repede şi ai nevoie de o nouă aventură. Fii atentă cum îţi gestionezi relaţia! Dacă nu eşti mulţumită de ea, poate ar fi mai bine să trăieşti singură, pentru a scăpa de procesele de conştiinţă.

Capricorn – Lăcomie

Păcatul tău constă tocmai în faptul că eşti prea lacomă, însă nu în orice privinţă, ci doar în cea care are legătură cu domeniul profesional. Practic, nu îţi ajung nici toţi banii din lume pentru a te considera bogată, prin urmare munceşti foarte mult, ba chiar eşti dependentă de muncă doar pentru a obţine cât mai mult profit. Ai mare grijă! Lăcomia te poate împinge spre compromisuri!

Vărsător – Atotcunoaşterea

Îţi place să crezi că eşti mai specială decât oricine altcineva, aşa că păcatul tău are de-a face cu mândria absolută, chiar dincolo de divinitate. Te consideri mai bună decât oricine, motiv pentru care ai tendinţa să fii superioară tuturor. Tocmai această superioritate te împiedică să gândeşti limpede şi îi face pe ceilalţi să se distanţeze de tine.

Peşti – Lene

Mulţi te caracterizează ca fiind puţin aeriană, mereu cu capul în nori. Păcatul tău este că nu îţi dai silinţa în unele situaţii cruciale din viaţa ta şi preferi să rămâi indiferentă. Întotdeauna visătoare, ai tendinţa să pierzi multe oportunităţi şi persoane din viaţa ta, doar din pasivitate. Poate ar fi mai bine să te desprinzi uşor de propria ta lume şi să trăieşti mai mult în viaţa reală.

Sursă foto: www.wallp4desktop.blogspRecente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg