Horoscopul sezonului estival. Cum stai cu finanțele, dragostea și cariera în vara lui 2022

Am trecut prin luni pline de provocări, ne prinde bine să auzim și vești bune din partea astrelor, nu-i așa?

image

Sezonul estival indică succes pentru mai mulți nativi din zodiac. Vom fi motivați să devenim cea mai bună versiune a noastră, chiar dacă vom munci mai mult. Și la capitolul dragoste vom face o figură frumoasă.

Încă din 10 mai, Jupiter, considerată a fi planeta norocului, are o influență pozitivă asupra zodiilor de apă – Rac, Scorpion și Pești.

image

De asemenea, planeta va favoriza și semnele de foc – Berbec, Leu și Săgetător, zodii care vor fi influențate să facă pași importanți în domeniul carierei, dar și în zona amoroasă. Iată previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, pentru cele trei luni de vară!

Berbec – Câștiguri importante de bani

Pentru nativii din Berbec, cea mai frumoasă perioadă din acest an va fi, fără îndoială, luna mai. Această perioadă este ideală pentru cei care își doresc să se căsătorească, să conceapă un copil sau să se îndrăgosească.

În ceea ce privește zona financiară, Saturn te va sprijini să îți continui colaborările și proiectele. Interesant este că, în sfârșit, vei putea să inițiezi proiecte noi, care te vor ajuta să strângi mai mulți bani. Ai toată susținerea astrală, așa că ai grijă să nu îți irosești inutil banii, vara aceasta!

Taur – Schimbări profesionale și călătorii

Cu Venus de partea ta, iunie se anunță a fi cea mai liniștită lună din an. În iulie și august vei fi dornic să cunoști oameni noi, deci dacă ești singur, profită de această perioadă! Dacă intenționezi să îți schimbi locul de muncă, așteaptă până în toamnă, deoarece vara aceasta va fi lipsită de oportunități mărețe.

Pentru a-ți crește șansele, călătorește cât mai mult, schimbă orașele și stai aproape de oamenii pe care îi cunoști suficient de bine și pe care te poți baza! Sunt mari șanse să călătorești în locuri exotice.

Gemeni – În formă fizică excelentă

Lunile mai, iunie și iulie reprezintă cea mai bună perioadă pentru sectorul sentimental. Venus încurajează dragostea, iar Marte îți oferă sprijinul să cunoști persoane noi. Aceeași perioadă este esențială pentru cei care își doresc să se căsătorească.

După data de 10 mai, vei avea mai multe idei de afaceri și proiecte noi, care se anunță a fi profitabile. Nu sunt excluse nici investițiile imobiliare! Până la finalul lunii septembrie, vei fi într-o formă fizică și psihică excelentă. Sănătatea nu pune probleme nativilor în Gemeni.

Vezi și Cum te afectează Mercur retrograd în zodiile Taur şi Gemeni

Rac – Nu lăsa lucrurile nerezolvate!

Venus și Marte îți vor oferi multe oportunități de a experimenta emoții și senzații pe care, poate, le-ai uitat. Nu este exclus să te îndrăgostești, la fel ca în adolescență! Este posibil să te confrunți în vara aceasta cu probleme birocratice și juridice, așa că nu lăsa lucrurile nerezolvate pe ultima sută de metri!

Caută oameni competenți care te pot sfătui și lasă-te pe mâna lor. În lunile mai și iulie este bine să îți îmbunătățești forma fizică și starea de spirit. Poți face excursii lungi sau și mai multă mișcare decât de obicei.

Leu – Rezolvi problemele birocratice

Finalul lunii mai este ideală pentru nativii în Leu care își caută un nou loc de muncă. Jupiter îți oferă optimismul de care ai nevoie, intuiție și energia care îți vor permite să acționezi corect. Anul precedent a fost complicat la nivel sentimental, însă anul acesta, din fericire, cu sprijinul lui Marte și al lui Jupiter, între sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie, vei întâlni o persoană nouă. Veștile sunt și mai bune, deoarece sunt șanse mari să îți întâlnești chiar sufletul pereche, până la finalul anului. Poate te confrunți cu o problemă birocratică nerezolvată, dar până în septembrie își va găsi rezolvarea. Îți recomandăm să eviți situațiile stresante și efortul fizic!

Fecioară – Ai grijă la investițiile financiare!

Lunile iunie, iulie și septembrie vor fi interesante pentru persoanele singure. În această perioadă, atât Venus va fi favorabilă, cât și tranzitele lui Marte vor ajuta la creșterea nivelului de pasiune și senzualitate. Tot atunci pot apărea cheltuieli imprevizibile, de aceea ai grijă să nu faci investiții financiare greșite!

Din fericire, tu știi deja cum să îți administrezi banii. Vara este momentul ideal pentru a-ți căuta un nou loc de muncă sau să participi la concursuri sau cursuri. Lunile de vară vor fi ușor obositoare, așa că trebuie să fii atentă mai mult ca niciodată la odihnă.

Citește și 7 aspecte mai puţin cunoscute despre sistemul solar. Pe ce planetă am putea locui dacă am reuşi s-o încălzim

Balanță – Nu-ți pierde echilibrul!

În luna mai, Venus, care trece prin Berbec, va fi opus semnului tău zodiacal, așa că această perioadă poate fi dificilă pentru nativii din Balanță aflați în relații complicate. Din fericire, tranzitele lui Venus sunt rapide și durează câteva săptămâni, prin urmare, vara va fi una liniștită.

Ai grijă să nu investești banii în chestiuni aparent atractive și nu-ți părăsi meseria pentru a încerca ceva nou, cel puțin nu în perioada verii! La nivel energetic, în luna iunie, te vei simți lipsit de entuziasm, dar în lunile august vei recupera energia pierdută. În orice caz, ai grijă să nu pierzi echilibrul dintre minte, corp și spirit!

Scorpion – Mai multă răbdare

Vara aceasta pare să fie una liniștită pentru cei aflați într-o relație, fără certuri și neînțelegeri. Cei singuri sunt încurajați să profite de acestă perioadă și să acorde mai mult timp distracțiilor, pentru că luna septembrie se anunță a fi una plină. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este mai bine să faci acest pas în toamnă decât în această vară.

Lunile iulie și august prezintă risc de stres, însă cu puțină răbdare vei reuși să rezolvi chestiunile care te macină. S-ar putea să simți nevoia să ai mai multă grijă de casa ta și de starea de sănătate. Nu strică să încerci un nou hobby!

Săgetător – Succes pe toate planurile

Începutul verii va fi o perioadă excelentă pentru descoperirea unei noi pasiuni. De asemenea, poți să întâlnești oameni noi alături de care poți lega prietenii pe viață. Lunile iulie și august sunt favorabile pentru cei care își doresc să se căsătorească, să se logodească sau să își achiziționeze o nouă casă.

Privește viitorul cu mare încredere, deoarece planurile tale se vor concretiza până la finalul anului! Atinge-ți toate obiectivele vara aceasta, iar la final anului vei culege roadele. Nu uita să te odihnești corespunzător.

Capricorn – Atenție la capcane!

Luna iunie este excelentă pentru consolidarea relației amoroase, iar dacă ești singur, sunt mai multe șanse să cunoști pe cineva. Pe tot parcursul verii, trebuie să ai grijă la certuri, să nu ceri prea multe de la partenerul de viață și să îi oferi mai multă libertate.

Atenție la capcanele financiare! Pentru a începe un proiect nou, este mai bine să aștepți până în toamnă. De asemenea, este bine să economisești bani vara aceasta pentru a evita dificultățile financiare de la sfârșitul anului. Nu-ți neglija condiția fizică!

Vărsător – Se anunță câștiguri

La finalul lunii iunie se anunță noi investiții, dar și câștiguri financiare. Vei simți nevoia să obții mai multă vizibilitate, să legi noi prietenii și să rezolvi chestiuni legate de bani. Lunile iulie și august sunt excelente pentru a te îndrăgosti. Nu neglija ceea ce simți cu adevărat, acum este momentul să exprimi ce ai în suflet!

Vara aceasta este excelentă pentru călătorii, dar și pentru deplasările de la locul de muncă. După data de 21 august, Marte îți va oferi multă energie pentru a încheia vara cu mult noroc.

Pești – Noi pasiuni

Începând cu data de 11 mai, vei putea beneficia de roadele muncii pe care ai depus-o până acum. Nu îți fie teamă să încerci să explorezi zone noi și să încerci noi hobby-uri! În această vară, vei avea multă energie, iar starea ta de sănătate se va îmbunătăți.

Mare grijă la finalul lui august, deoarece va fi o perioadă destul de stresantă. Prin urmare, ai grijă să te odihnești corespunzător. De asemenea, nu exagera cu mâncarea sau cu viciile de orice tip! Călătoriile lungi nu sunt favorabile.

@shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg