Cum te afectează Mercur retrograd în zodiile Taur şi Gemeni

De-a lungul anului 2022, vor avea loc patru tranzite retrograde ale planetei Mercur în șase semne zodiacale. Cel de-a doilea va fi în zodiile Taur şi Gemeni, în perioada 10 mai - 3 iunie, şi-i va face pe oameni să se gândească mai mult la ceea ce fac și cum procedează pentru atingerea scopurilor.

mercur retrograd png

Planeta Mercur reprezintă comunicarea, gândirea, flirtul. Când retrogradează, aceasta realizează o iluzie optică care o face să pară că se mișcă înapoi. Etapa de retrogradare este, în general, una de repaos şi de retrospecție.

Cum această planeta stăpânește zodia Gemeni, apar probleme de comunicare şi neînțelegeri, de aceea trebuie să fii mai atent la ceea ce faci și la modul în care pui problema în această perioadă. Când Mercur retrogradează în zodia Taur, va fi nevoie să te organizezi mai bine. De pildă, dacă ai planuri să călătoreşti, va trebui să acorzi mai mult timp pregătirilor.

De asemenea, este o perioadă bună să-ţi analizezi convingerile, dar și bugetul, deoarece vei simţi presiunea semnului zodiacal Taur de a avea mai multă stabilitate.

Berbec

Trebuie să te gândeşti la propriile valori și să nu pierzi din vedere propriile convingeri. Mercur retrograd îţi activează Casa comunicării, ceea ce înseamnă că va fi esențial să reflectezi asupra modului în care vorbești și comunici.

Taur

Deoarece schimbările majore ale perioadei au loc parțial sub semnul tău, este posibil să nu ai parte de dificultăţi. Este un moment bun să-ți dai seama ce poţi aduce nou în viaţa ta. Îţi este activată Casa sinelui şi cea a bunurilor. Cum îţi place să te bucuri de tot ce are viaţa mai bun, n-ar fi rău să fii puțin mai cumpătat.

Gemeni

Lucrezi din umbră în această perioadă. Mercur retrograd îţi afectează Casa sinelui şi pe cea a durerilor și a vieții ascunse pe care le activează. Ar trebui să te aștepţi ca lumea se te caute mai mult, deoarece ai o mare influență asupra celorlalți. Reţine că ei vin la tine cu un motiv și se simt mai bine după ce primesc sfaturi sau idei din partea ta.

Rac

Îţi sunt activate Casele comunității și cea a căutării spre spiritualitate. Încearcă să înțelegi implicațiile modului în care alții percep ceea ce tu descoperi acum despre lume. Nu toţi vor să ştie sau nu sunt pregătiţi să se deschidă spre ceea ce tu ai descoperit. Uneori, este mai bine doar să asculți.

Vezi şi: Aer, apă, foc, pământ – Tainele celor 4 triade zodiacale explicate de astrolog

Leu

Mercur retrograd îţi va influenţa Casele carierei și a relaţiilor. Din această cauză, este o perioadă fructuoasă pentru tine. Cu toate acestea, deşi eşti în evidenţă în sens pozitiv în carieră şi în comunitate, ar trebui să fii mai atent ce spui și cui.

Fecioară

Ar fi înțelept să te concentrezi asupra educației. Caută cursuri sau activităţi noi! Vor fi activate Casa educație, călătoriei și filozofie, dar şi Casa carierei. Reflectează asupra cunoștințelor pe care le dobândești, deoarece te pot ajuta să-ți dai seama cum să te dezvolţi mai bine.

Balanţă

Îţi vei explora cunoștințele, deoarece Mercur retrograd are un impact major asupra Casei sănătății și a resurselor altor oameni, dar asupra Casei călătoriilor, educației și filosofiei. Eşti curios şi atent la ceea ce au de spus ceilalţi, dar informațiile se schimbă mereu. Vorbeşte în cunoştinţă de cauză, pentru că realitatea nu se potrivește întotdeauna cu perspectiva proprie.

Scorpion

Îţi va fi activată Casa parteneriatelor și cea a resurselor partajate. Faci bilanțul relațiilor actuale pentru a vedea în care merită să-ţi consumi energia. Ar putea fi greu, pentru că este posibil ca introspecția să scoată la iveală sentimente negative, ca neîncrederea. Nu proiecta ceea ce s-a întâmplat în trecut asupra a ceea ce se întâmplă acum!

Vezi şi: Zodiile care au puterea de a o lua de la capăt de fiecare dată! Trădările nu fac decât să le întărească

Săgetător

În timpul perioadei în care planeta Mercur retrogradează, îţi va influenţa Casa parteneriatelor și pe cea a resurselor partajate, dar şi Casa sănătății. Este posibil s[ apară probleme legate de locuinţă sau de unele schimbări pe care le-ai făcut de curând pentru ca viaţa ta să fie mai bună.

Capricorn

În cazul tău, îţi vor fi afectate Casa creativității şi cea a sănătății, astfel încât vei fi tentat să lucrezi mai mult la proiectele pe care le-ai încpeut. Ştii exact ce ai de făcut şi vei duce totul la bun sfârşit. Vei fi apreciat şi ceea ce vei realiza va fi plăcut de ceilalţi.

Vărsător

Odată cu retrogradarea planetei Mercur, vor avea loc schimbări în Casa părinților, a căminului și a fundațiilor. Vei dori să petreci mai mult timp cu membrii familiei în această perioadă. Îţi va permite să vezi mai bine ce s-a schimbat și ce a rămas la fel în relaţia cu ei. Ar putea fi un context bun pentru a afla ce valori să păstrezi.

Peşti

Situaţia astrologică actuală îţi activează Casa exprimării. Acesta este un moment prielnic pentru tine să fii mai atentă la modul în care îţi spui părerile. Pentru ca tu să fii bine înțeles, trebuie să fii receptiv la modul în care oferi explicaţii, sfaturi sau simple opinii care pot răni.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg