Top 3 cele mai sexy femei în pat. Zodia Berbec este pasiunea întruchipată

1 zodii de femei sexy si pasionale jpg jpeg

Nu este niciun secret că bărbaţii se dau în vânt după femei pasionale, care nu pierd vremea cu romantisme şi cu lumânări aprinse, ci trec repede la acţiune. În dormitor, femeia perfectă în viziunea reprezentanţilor sexului puternic trebuie să fie o feline, să aibă iniţiativă, să fie sexy şi să lase deoparte orice inhibiţie.

Din punct de vedere astral, cele care se regăsesc în definiţia de mai sus sunt trei la număr. Cu personalităţi puternice, cele trei zodii întorc toate privirile atunci când întră într-o încăpere. Prima dintre ele este femeia Berbec. Şi nu este singura!

Citeşte şi: Aceşti nativi vor avea probleme mari în relaţia de cuplu

Acesta sunt cele 3 femei fatale ale zodiacului:

Femeia Berbec

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt femei puternice şi care adoră să domine. Sunt mereu în centrul atenţiei pentru că au o personalitate care atrage pe toată lumea, iar în momentul în care intră într-o încăpere, toţi ochii sunt aţintiţi asupra lor, scrie a1.ro.

Femeile berbec au un farmec aparte care le face extrem de atrăgătoare. Partenerul acestor femei au parte de toată iubirea din lume şi toată atenţia lor se concentrează pe partenerul de viaţă şi le place să trăiască fiecare moment la intensitate maximă.

Femeia Leu

Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt în general gălăgioase, excentrice şi dese ori sălbatice. Leoaicele au o atitudine superioară faţă de ceilalţi, sunt arogante şi acest lucru îi poate scoate din sărite pe cei din jur.

Totuşi, cei care cunosc aceste femei cu adevărat se pot baza mereu pe ele pentru că sunt mereu acolo când ai nevoie de sprijin. Atunci când iubesc, leoaicele iubesc cu pasiune şi se dăruiesc cu totul persoanei iubite.

Citeşte şi: 3 perechi de zodii cu grad de compatibilitate 100% în dragoste

Femeia Săgetător 

Este posibil ca femeia născută sub acest semn zodiacal să fie cea mai senzuală femeie din tot horoscopul. Are o flacără în interiorul ei care arde neîncetat, iar pasiunea este o caracteristică definitorie pentru ea.

În relaţie, aceste native pot deveni geloase, posesive sau chiar agresive. Sunt cele mai competitive femei şi sunt greu de controlat de către partener, însă tocmai acest lucru îi face pe bărbaţi să stea la coadă pentru a ajunge la inima lor.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg