Top 5 zodii care pun primele punct relaţiei

1 68547 original jpg jpeg

Toate relaţiile sunt diferite şi complicate în felul lor, asta din cauza unuia sau ambilor parteneri ce le este dificil să renunţe la încăpăţânare, ego-ul personal sau la orgoliu. Aşa că, toate acestea şi nu numai duc, fără precedent, la terminarea relaţiei.

Planetele ne influenţează personalitatea şi ne sprijină în toate demersurile noastre,iar când este vorba de luarea iniţiativei şi de îndepărtarea dintr-o relaţie care nu duce nicăieri,doar 5 zodii îşi iau inima în dinţi sã facã acest lucru.

Haideţi să vedem în continuare despre cine este vorba!

1.         Berbec

Berbecii se plictisesc foarte repede dacă partenerul nu este ceea ce trebuie. Rareori va înşela deoarece nu-i place să-şi piardă vremea jucând pe două fronturi-asta doar în cazul în care nu există sentimente la mijloc. El este cel care va pune capăt relaţiei din cauza mustrarilor de conştiinţã;nu rezistă prea mult cu persoane nepotrivite. Îşi cântăresc opţiunile şi ştiu de la început care este cea mai simplã metodã de abordare a problemei.

2.         Vărsător

Vărsătorul este un nativ independent,non-conformist care urăşte să se supună unor reguli sau concepţii cu care el nu este de acord. Are principii de viaţă extrem de diferite faţă de multe alte persoane iar în momentul în care libertatea fizică şi intelectuală îi este îngrădită,are tendinţa să evadeze. Are tărie de caracter şi va pune punct relaţiei în care se află indiferent de circumstanţe,dacă se simte câtuşi de puţin “ameninţat” sau partenerul nu corespunde cu idealul pe care-l are-n minte.

Citeste articolul complet pe YVE.roRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg