Zodia îți dezvăluie ce te enervează cel mai mult. Rutina, schimbarea sau mediul neîngrijit?

Te-ai întrebat vreodată de ce te enervezi din cauza unui lucru minor? Astrologii consideră că zodia are o mare influență. Te deranjează schimbarea sau te enervează rutina? Descoperă în rândurile următoare! 

image

Astrologia ne ajută să descoperim trăsături proprii sau caracteristici ale persoanelor pe care dorim să le cunoaștem mai bine, așa cum sunt partenerii de viață, colegii de muncă și prietenii.

Așadar, îți prezentăm ce le enervează cel mai mult pe cele douăsprezece zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. 

Ce te enervează, în funcție de zodie 

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Această zodie se enervează rapid dacă trebuie să aștepte. De asemenea, nu-i plac compromisurile și se supără dacă este întreruptă în timpul discuțiilor. 

Taur (20 aprilie - 20 mai): Cei născuți în zodia Taur se enervează când trebuie să refuze pe cineva, dar și când sunt nevoiți să accepte ceva cu care nu sunt de acord. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Acești nativi își schimbă rapid starea de spirit, prin urmare, stabilitatea îi poate supăra și enerva. 

Rac (21 iunie - 22 iulie): Emotivi din fire, Racii preferă să își rezolve singuri problemele și se enervează când cineva insistă să îi ajute.  

Leu (23 iulie - 22 august): Unui Leu nu îi place să i se spună ce trebuie să facă și se enervează rapid dacă nu câștigă atenția celor din jur. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie): Schimbările de plan și mediul neîngrijit le enervează pe Fecioare. Ele pot fi deranjate și de către persoanele care uită să le înapoieze lucrurile.

Balanță (23 septembrie - 23 octombrie): O Balanță „va lua foc” dacă o să-i amintești de lucrurile care au nemulțumit-o în trecut. De asemenea, această zodie se enervează dacă prietenii nu o invită în locurile pe care le preferă.

Scorpion (24 octombrie - 21 noiembrie): Nativii din zodia Scorpion urăsc trădarea mai mult ca alții și se enervează dacă simt că sunt înșelați. Supărarea este și mai mare dacă trădarea vine din partea unui prieten.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): Nativii din zodia Săgetător se enervează dacă ceilalți nu țin cont de ei. Spre exemplu, dacă merg la o petrecere și nu sunt băgați în seamă. De asemenea, rutina îi poate scoate din minți. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Cei născuți în zodia Capricorn se enervează când prietenii le ignoră sfaturile.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Vărsătorii se supără și enervează când se simt lipsiți de energie sau când cineva le strică planurile.  

Pești (19 februarie - 20 martie): Oricât de prietenoase ar fi persoanele născute în zodia Pești, ele urăsc când li se spune că „gândesc prea mult‟ sau „citesc prea mult‟. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg