Zodiacul chinezesc al lunii septembrie 2019. Anul Mistreţului, darnic şi norocos la bani

1 horoscop chinezesc jpg jpeg

Zodiacul chinezesc există de mii de ani şi este o sursă de mare încredere de informaţie respectată în Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc în care te-ai născut precum şi interpretării asiatice.

Anul Mistretului de Pământ este un an bun pentru toţi : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce ţine de industrie va prosperă. Oamenii se vor simţi mai liberi, mai uşuraţi, iar atitudinea politicoasă a Mistretului va genera sentimentul bogăţiei. Dar, în ciuda acestor aspecte favorabile, va există şi o urmă de ezitare, şovăială, de îndoială în forţele proprii.

Citeşte şi:  3 perechi de zodii cu grad de compatibilitate 100% în dragoste

Anul Mistretului va ţine până pe 25 ianuarie 2020 când va fi înlocuit cu cel al Şobolanului de Metal.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vită este foarte mult dorită şi trăită de senzualul Mistreţ. Motto-ul anului 2019 este “Trăieşte-ţi viaţa din plin!”. Mistreţul este harnic şi darnic. Este foarte mândru de cavalerismul şi extravaganţă sa.

Horoscop chinezesc pentru zodia ta în LUNA SEPTEMBRIE 2019 

Zodiac chinezesc Şobolan

Dacă poţi practică artă diplomaţiei acasă şi la muncă, vei avea o luna septembrie tăcută şi liniştită. Energiile senine ale Pământului orbitează pentru a linişţi orice potenţiale conflicte. Totuşi, va trebui să arăţi înţelegere când cineva vine să-ţi ceară sfatul, fără să începi să-l judeci sau să-l critici pentru greşelile făcute. Este, de asemenea, un moment excelent să îţi faci timp şi pentru puţînă pasiune. Dacă eşţi singur, sunt şanse mari să începi o relaţie.

Citeşte şi: 10 adevăruri despre zodia Balanţă. Nu există persoană mai sinceră pe lume

Zodiac chinezesc Bivol

Spune clar ce ai de spus în această luna septembrie. Oamenii au nevoie de claritate şi nu de incertitudini. Prima jumătate a lunii este posibil să o dedici unor sarcini casnice şi obiective de la locul de muncă. Dacă studiezi, nu uită să te pui la punct cu programul cursurilor, s-ar putea să le încurci între ele. Dar, în acelaşi timp, fă-ţi timp şi pentru relaxare. Pot apărea câteva situaţii personale sau romantice de care trebuie să te ocupi. Dacă eşţi singur, arată că îţi pasă şi totul va fi bine.

Citeşte zodiacul chinesc pentru celelalte zodii pe sfatulparintilor.ro!Recente

luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg