Zodiacul chinezesc al lunii septembrie 2019. Anul Mistreţului, darnic şi norocos la bani

1 horoscop chinezesc jpg jpeg

Zodiacul chinezesc există de mii de ani şi este o sursă de mare încredere de informaţie respectată în Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc în care te-ai născut precum şi interpretării asiatice.

Anul Mistretului de Pământ este un an bun pentru toţi : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce ţine de industrie va prosperă. Oamenii se vor simţi mai liberi, mai uşuraţi, iar atitudinea politicoasă a Mistretului va genera sentimentul bogăţiei. Dar, în ciuda acestor aspecte favorabile, va există şi o urmă de ezitare, şovăială, de îndoială în forţele proprii.

Citeşte şi:  3 perechi de zodii cu grad de compatibilitate 100% în dragoste

Anul Mistretului va ţine până pe 25 ianuarie 2020 când va fi înlocuit cu cel al Şobolanului de Metal.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vită este foarte mult dorită şi trăită de senzualul Mistreţ. Motto-ul anului 2019 este “Trăieşte-ţi viaţa din plin!”. Mistreţul este harnic şi darnic. Este foarte mândru de cavalerismul şi extravaganţă sa.

Horoscop chinezesc pentru zodia ta în LUNA SEPTEMBRIE 2019 

Zodiac chinezesc Şobolan

Dacă poţi practică artă diplomaţiei acasă şi la muncă, vei avea o luna septembrie tăcută şi liniştită. Energiile senine ale Pământului orbitează pentru a linişţi orice potenţiale conflicte. Totuşi, va trebui să arăţi înţelegere când cineva vine să-ţi ceară sfatul, fără să începi să-l judeci sau să-l critici pentru greşelile făcute. Este, de asemenea, un moment excelent să îţi faci timp şi pentru puţînă pasiune. Dacă eşţi singur, sunt şanse mari să începi o relaţie.

Citeşte şi: 10 adevăruri despre zodia Balanţă. Nu există persoană mai sinceră pe lume

Zodiac chinezesc Bivol

Spune clar ce ai de spus în această luna septembrie. Oamenii au nevoie de claritate şi nu de incertitudini. Prima jumătate a lunii este posibil să o dedici unor sarcini casnice şi obiective de la locul de muncă. Dacă studiezi, nu uită să te pui la punct cu programul cursurilor, s-ar putea să le încurci între ele. Dar, în acelaşi timp, fă-ţi timp şi pentru relaxare. Pot apărea câteva situaţii personale sau romantice de care trebuie să te ocupi. Dacă eşţi singur, arată că îţi pasă şi totul va fi bine.

Citeşte zodiacul chinesc pentru celelalte zodii pe sfatulparintilor.ro!Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg