Zodiile care beneficiază de protecție spirituală. Care este cea mai norocoasă?

Cunoști și tu o persoană care pare că este tot timpul protejată de o forță divină? S-ar putea ca zodia sa să facă parte din categoria semnelor zodiacale care beneficiază de protecție spirituală! 

image

Astrologul Candice Childress este de părere că unele zodii beneficiază de mai multă protecție spirituală față de altele. Specialistul în astrologie a explicat pe contul său de TikTok că nativii acestor zodii sunt înzestrați cu „un câmp de forță spirituală‟ care blochează energia negativă, făcând să pară că au mereu alături un înger care îi ajută să depășească situațiile grele. „Aceste semne sunt, cu adevărat, binecuvântate‟, a spus Candice Childress. Așadar, descoperă în rândurile de mai jos dacă zodia ta se află printre cele norocoase!

Citește și acest articol: Semne care îți arată că Îngerul Păzitor este lângă tine și te ocrotește

Rac

Condus de Lună, care este conectată la emoții și intuiție, Racul este una dintre zodiile care beneficiază de protecție spirituală, deoarece intuiția o ajută să prevină anumite întâmplări rele. Mulți nativi Rac simt când ceva neplăcut urmează să se întâmple, la fel cum pot să descifreze și emoțiile celorlalți. Prin urmare, au abilitatea de a evita o întâmplare neplăcută sau un necaz. Racii trebuie să fie mereu atenți la ceea ce le spune intuiția și să își asculte instinctul! 

Săgetător

Zodia Săgetător este condusă de Jupiter, planeta norocului, câștigului și a abundenței. De obicei, nativii născuți în această zodie cred în ei înșiși și în abilitățile lor de a realiza tot ce își doresc, prin urmare sunt foarte optimiști. La rândul său, Universul îi ajută în momentele grele. O altă calitate de-a lor este că își dau seama de oportunitățile pe care viața le are pentru ei! Inclusiv persoanele care au ascendentul în Săgetător sunt cunoscute pentru norocul lor. 

Vezi și acest articol: În ce noapte ni se împlinesc dorințele?

Pești 

De cea mai mare protecție spirituală beneficiază nativii din zodia Pești. Acest semn zodiacal este guvernat atât de Neptun, cât și de Jupier, prin urmare, au o intuiție foarte bună, precum Racul, iar datorită stăpânirii lor, dată de Neptun, pot să simtă oamenii care nu au cele mai bune intenții. De asemenea, Peștii sunt optimiști și au încredere că Universul îi va ajuta în toate. Abilitățile lor intuitive combinate cu norocul fac ca această zodie să fie cea mai norocoasă din Horosop.

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg