Zodii de femei cu care orice bărbat ar vrea să se căsătorească

1 80263 original jpg jpeg

Când vine vorba de iubire şi legământ pe viaţă, unii bărbaţi au tendinţa să facă un pas înapoi, asta pentru că se sperie de angajamente şi compromisuri. Cu toate astea, există anumite femei pentru care reprezentanţii sexului tare ar fi în stare să îşi schimbe şi viaţa. Află care sunt acestea şi ce semn zodiacal le guvernează!

Rac

Sensibilă, caldă şi iubitoare, nativa Rac este îndreptată spre familie, iar gândul ei este acela de a-şi mulţumi în fiecare zi soţul şi copiii. Este o persoană care se dăruieşte de la bun început întru totul, fără să aştepte nimic în schimb. Poţi avea încredere deplină în ea, întrucât e uşor de citit şi nu este genul care să ascundă ceva. În plus, nu e materialistă şi se axează numai pe latura emoţională. Soţul este cucerit uşor prin loialitate şi bună credinţă.

Fecioară

Cu toate că este critică şi tipicară, femeia Fecioară este de dorit de orice bărbat care vrea să îşi întemeieze o familie. Nimeni nu ştie mai bine ca ea ce înseamnă să pui lucrurile la punct, să ai grijă de casă, ca totul să fie în perfectă ordine şi curăţenie. Altfel spus, dacă ai o soţie în zodia Fecioară, nu trebuie să îţi mai faci griji cu responsabilităţile, întrucât ea le va rezolva pe toate. Mai mult decât atât, este o femeie puternică, capabilă de multe lucruri pentru soţul ei şi ştie să îşi impună respectul atunci când trebuie.

Săgetător

Dacă îţi doreşti o căsnicie în care să nu te plictiseşti niciodată, trebuie să te căsătoreşti cu o femeie din zodia Săgetător. Plină de viaţă şi mereu dornică de aventură, nativa Săgetător ştie cum să condimenteze o relaţie, fără a exagera. Îi plac lucrurile serioase şi se implică îndeajuns, însă găseşte mereu o soluţie pentru a sparge monotonia şi a trăi cele mai frumoase clipe alături de soţul ei. Este o femeie dinamică, cu zâmbetul pe buze, misterioasă şi plăcută la vedere. Are un şarm aparte, care o face şi mai specială.

Peşti

Soţia Peşti este apreciată de bărbaţi, întrucât are viziuni diferite despre viaţă faţă de restul persoanelor. Îi plac lucrurile de calitate, care se evidenţiază în mulţime. Mereu dornică să ofere ajutor, nu ai cum să simţi vreun pericol sau obstacol atunci când eşti lângă ea. Are un optimism molipsitor, chiar dacă uneori este cu capul în nori. Preferă să îşi transpună lumea ideală pe care şi-o imaginează în viaţa de zi cu zi şi îşi dă silinţa pentru a-l face pe cel de lângă ea să fie mulţumit. De aceea, bărbaţii se topesc după ea!

Sursă foto: www.fizara.comRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg