Zodiile care sunt infidele! Aceşti nativi duc viaţă dublă şi mint de îngheaţă apele

1 zodii infidele jpg jpeg

Relaţiile din ziua de astăzi par să nu mai reziste în timp, iar principalul motiv pentru care multe cupluri se destramă este infidelitatea. Conform astrologilor, există unele zodii care sunt mai predispuse să înşele şi să-şi rănească persoana iubită.

Din dorinţa de a fi mereu în centrul atenţiei, unii nativi aleg să ”calce” pe cadavre şi să lase urme adânci în sufletele celor care aleg să trăiască. 

Care sunt zodiile care duc viaţă dublă fiind infidele, află mai jos: 

De cele mai multe ori, Berbecii se lasă purtaţi de val şi ajung să pice în ispită. Acţionează din instinct şi pun întotdeauna sentimentele în faţa gândirii raţionale, lucru care îi determină să îşi înşele partenerul de viaţă. Se plictisesc foarte repede, caută mereu ceva nou, iar atunci când intervine rutina, pentru ei relaţia nu mai prezintă interes şi se simt liberi să îşi caute fericirea în altă parte.

Citeşte şi:

Gemenii au nevoie de libertate şi flexibilitate pentru a fi fericiţi, iar atunci când nu au parte de aceste lucruri, aceşti nativi nu se mai simt confortabil în relaţia de cuplu. Flirtează cu uşurinţă, se simt bine atunci când primesc complimente, adoră să socializeze, iar de aici şi până la a-şi înşela partenerul de viaţă mai este doar un pas. În plus, zodia îi determină pe aceşti nativi să prefere întotdeauna dualitatea, indiferent că vine vorba despre obiecte sau despre relaţia amoroasă. Pot fi puşi în situaţia de a avea două relaţii în acelaşi timp, potrivit

Citeşte şi: 

Peştii sunt atraşi mereu de lucrurile diferite pe care le observă în alte locuri. Întotdeauna ceea ce văd în exterior este mult mai interesant decât ce au ei şi vor fi tentaţi să obţină cu orice preţ acel lucru, potrivit bustle.com. Pot începe o nouă relaţie în timp ce deja sunt implicaţi în alta şi reuşesc să se ascundă atât de bine, încât nimeni nu ar putea bănui vreodată că duc o viaţă dublă.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg