Zodiile-pereche toxice din horoscop cu care NU trebuie să te asociezi

1 84599 original jpg jpeg

Probabil ai întâlnit persoane în viaţă cu care te înţelegi, şi persoane cu care nu te înţelegi. Sunt zodii care nu sunt compatibile între ele, mai ales dacă sunt de acelaşi sex. Îţi prezentăm zodiile-pereche toxice din horoscop cu care NU trebuie să te asociezi:

Zodiile-pereche toxice din horoscop

BERBEC: TAUR

Când doi oameni încăpăţânaţi se întâlnesc, aşteaptă-te la un dezastru. Berbecul în încercarea sa de a fi în prim-plan poate fi considerat de Taur, otrăvitor.

TAUR: SĂGETĂTOR

Taurul are o minte clară şi o viaţă măsurată până când se întâlneşte cu Săgetătorul. După întâlnire, totul se duce de râpă. Săgetătorul îi dă Taurului o mulţime de motive să-şi facă griji în privinţa comportamentului său. Taurul este prea lent pentru schimbare, în timp ce Săgetătorul se îndreaptă spre el la viteză maximă. Săgetătorul este atât de otrăvitor pentru Taur, încât în câteva zile Taurul poate merge literalmente de la categoria prinţilor la a cerşetorilor.

GEMENI: VĂRSĂTOR

Gemenii şi Vărsătorul vor sta pur şi simplu într-un cerc, fără a se dezvolta. Desigur, va exista o scânteie între ei, dar distracţia şi divertismentul lor se vor sfârşi când situaţia va scăpa de sub control.

RAC: GEMENI

Deşi Racul îşi menţine imaginea unei persoane impunătoare, el este de fapt foarte sensibil. Această sensibilitate va cauza neînţelegeri cu Gemenii.

LEU: CAPRICORN

Leul în sine este un semn destul de complicat. El are un ego puternic şi dorinţa de a fi întotdeauna în centrul atenţiei. Prin urmare, atunci când el stă în preajma unui Capricorn, ambii vor fi nefericiţi.

FECIOARĂ: PEŞTI

Fecioara şi Peştii sunt două semne clare. Ei fac o treabă excelentă, separat unul de celălalt, până când încep să se întâlnească sau pur şi simplu să comunice. Problema este că Peştii sunt sensibili, în timp ce Fecioara este critică şi ambii sunt destul de pasivi când vine vorba de emoţii.

BALANŢA: BALANŢA

Prea multă bunătate este dăunătoare, aşa puteţi descrie relaţia a două Balanţe. Când două personalităţi fermecătoare, superficiale, subiective, cu o povară pentru frumos vin împreună, se aşteaptă la haos.

SCORPION: BERBEC

Scorpionului îi place să păstreze secretele şi să fie puţin ciudat, dar se transformă în compania unui Berbec. Atunci când Berbecul intră în viaţa unui Scorpion, el înclină neobosit linia de plutire. Scorpionul este prea fragil pentru a face faţă modalităţilor provocatoare şi intruzive de comunicare ale Berbecului.

SĂGETĂTOR: RAC

S-ar putea să credeţi că iresponsabilitatea Săgetătorului, într-un compartiment cu sensibilitatea Racului va face, într-un fel, ca Săgetătorul să crească, dar nu este aşa. Aceste două semne diferă în ceea ce priveşte stilul de viaţă şi comunicarea cu oamenii: caracterul draguţ, dar protector al Racului este respins de Săgetător, astfel încât prezenţa Racului sporeşte toate trăsăturile sale negative.

CAPRICORN: SCORPION

Capricornul şi Scorpionul se înţeleg bine la început. Sunt ambiţioşi şi harnici, dar Scorpionul, pasionat, nu va găsi sentimente reciproce în Capricorn. Deşi relaţia acestui cuplu poate părea a fi începutul unei povesti de mare dragoste, pasiunile înfricoşătoare nu sunt specifice apricornului, aşa că atunci când se confruntă cu ceva care nu-i convine, se închide în el.

VĂRSĂTOR: LEU

Vărsătorul şi Leul trăiesc pe planete diferite. Leul va încerca în orice mod să îmblânzească spiritul liber al Vărsătorului, ceea ce va duce la un sfârşit trist. Deşi aproape toate semnele pot tolera comportamentul schimbător al Vărsătorului, Leul nu are deloc răbdarea şi toleranţă, pentru această problemă.

PEŞTI: FECIOARĂ

Deşi Peştii sunt cunoscuţi pentru abilitatea lor de a păstra o pradă pentru o lungă perioadă de timp, dacă nu le-ai atras atenţia, ei nu te vor băga prea tare în seamă, mai ales dacă eşti născut sub semnul Fecioarei!

Sursa: citateimpresionante.roRecente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg