Horoscopul african îţi prezice destinul

1 78014 original jpg jpeg

Popoarele africane sunt printre cele mai vechi de pe glob, de aceea ele deţin multe informaţii mistice legate de fazele lunii şi mişcarea astrelor. Poate numele zodiilor din horoscopul african îţi vor părea ciudate, însă ele sunt simboluri puternice, care semnifică diferite personalităţi ale oamenilor.

Baobab (4 ianuarie – 3 februarie)

Originar din Africa, Baobabul este un arbore cunoscut datorită longevităţii sale, fiind unul dintre copacii seculari ai lumii. Cei născuţi sub acest semn sunt persoane oneste, cuminţi, cu o gândire realistă şi un optimism de neînvins. Calităţile lor îi vor conduce spre succes.

Darul ambrei şi al argintului (4 februarie – 5 martie)

Persoanele născute sub acest semn au un temperament activ şi o minte care îi ajută să treacă peste orice obstacol. Au capacitatea să găsească soluţii pentru fiecare problemă din viaţa lor şi nu se sperie de pericole.

Familia (6 martie – 4 aprilie)

Cei născuţi sub semnul familiei sunt calzi şi primitori, iar cea mai mare dorinţă a lor este să îşi întemeieze o familie. Se gândesc întotdeauna la ceilalţi şi îşi fac timp pentru prieteni. Sunt oameni de încredere, pe care te poţi baza când ai nevoie.

Administratorul (5 aprilie – 4 mai)

Îţi faci prieteni cu uşurinţă şi îţi place să socializezi. Cu toate că vei fi pusă în faţa unor încercări supreme, vei reuşi să faci faţă presiunii doar dacă vei şti care e drumul tău. Nu te abate de la gândurile şi idealurile la care visezi şi păstrează-ţi calmul în situaţii de criză.

Piaţa (5mai – 4 iunie)

Oamenii născuţi sub acest semn îşi irosesc energia în relaţii fără viitor, care nu funcţionează. Defectul lor cel mai mare? Se ataşează uşor de persoane care nu merită şi care profită de pe urma lor. Uneori, au tendinţa să dramatizeze asupra problemelor lor şi se enervează cu uşurinţă.

Strămoşul (5 iunie – 4 iulie)

Eşti cam egoistă de fel şi îţi place să te pui întotdeauna pe primul loc. Nu mai vorbim de narcisism. Îţi place să îi conduci pe cei din jur şi să fii ascultată, aşa că vei face tot posibilul să ajungi în poziţia de lider. Visurile tale se vor realiza dacă renunţi la egocentrism.

Judecătorul ( 5 iulie – 4 august)

Judecătorii au capacitatea de a decide repede, întrucât dacă ar zăbovi prea mult, ar putea să se îmbolnăvească. Ei sunt oamenii momentului, care acţionează fulgerător şi nu stau prea mult pe gânduri. Nu îşi fac iluzii şi, de obicei, sunt fiinţe reci şi raţionale.

Nuca de cola (5 august – 3 septembrie)

Persoanele care s-au născut sub acest semn sunt extrem de energetice, dar nu şi stabile. În ciuda personalităţii lor efervescente, deţin şi o înţelepciune uimitoare, provenită din experienţele lor adunate în timp.

Călătorul (4 septembrie – 3 octombrie)

Eşti mereu în căutarea adevărului şi faci tot posibilul să îl găseşti. Îţi place să auzi poveştile oamenilor şi să îi cunoşti, fără a cere nimic în schimb. Eşti o persoană sensibilă, visătoare, o artistă care îşi creionează propria viaţă. Trăieşti într-o lume vizionară.

Distanţa (4 octombrie – 3 noiembrie)

Persoanele care s-au născut sub semnul distanţei sunt puternice, hotărâte şi ştiu să se facă auzite. Uneori, nu îi suportă pe cei din jur şi ajung să se izoleze în locuri ştiute numai de ele. Cu toate astea, încearcă să fie prietenoase şi nu îşi ascund sentimentele.

Copilul lumii (4 noiembrie – 3 decembrie)

Copilul lumii atrage bunătatea şi empatia după el. El este simbolul frumuseţii neîntinate şi al spiritului liber, de aceea, va fi întotdeauna protejat şi ghidat de energii pozitive. Nu ştie să facă rău celor din jur şi preferă să rămână pur şi inocent toată viaţa.

Recolta din grânar (4 decembrie – 3 ianuarie)

Atragi fericire şi zâmbete largi oriunde ai merge, motiv pentru care eşti o persoană foarte iubită de cei din jurul tău. Ştii să îţi faci simţită prezenţa în orice loc şi îţi place să împarţi bucuriile cu prietenii. Eşti un om de încredere, dar pe care nu poţi să îl minţi vreodată.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg