Horoscopul lunii noiembrie

1 77867 original jpg jpeg

Luna noiembrie le pregăteşte tuturor nativilor o mulţime de schimbări, mai ales pe plan personal. Datorită oportunităţilor care vor apărea într-un timp foarte scurt, aceştia vor avea ocazia să iasă din zona de confort şi, dacă vor reuşi să facă acest lucru, vor avea numai de câştigat. 

Berbec

Te afli într-o perioadă în care eşti dispusă să renunţi la lucrurile care nu îţi mai sunt folositoare, fără să ai nici cel mai mic regret. Pe plan personal îţi revizuieşti relaţiile de prietenie şi pui punct celor care nu te mai împlinesc. Cel mai bine stai din punct de vedere profesional, deoarece ai posibilitatea să fii implicată într-un proiect important, care ţi se potriveşte mănuşă.

Taur

Noiembrie reprezintă pentru tine luna în care în sfârşit te poţi relaxa. Ai reuşit să găseşti rezolvarea unor probleme care te măcinau de o perioadă lungă de timp, dar care pot reveni cât de curând, aşadar, fii pregătită! Între timp, bucură-te de prezenţa celor dragi, pe care i-ai cam neglijat din cauza programului tău încărcat. Dacă îţi doreşti să porneşti o afacere, acum e momentul propice.

Gemeni

Luna aceasta vei da dovadă de înţelepciune, răbdare şi tact când va trebui să te înfrunţi problemele apărute la muncă. Vei lua decizia înţeleaptă de a nu ceda primului impuls şi vei cântări bine orice gest înainte de a-l face. Dacă te afli într-o relaţie şi au existat de curând mici certuri, pasiunea se va reaprinde şi vei avea parte de linişte.

Rac

Starea ta de bine din ultima vreme are un impact pozitiv asupra tuturor aspectelor din viaţa ta. Dacă până acum tonusul tău fizic a avut de suferit, luna aceasta ai foarte multă energie, de aceea este indicat să te implici în diverse activităţi antrenante. Pe plan sentimental, te poţi certa cu partenerul dacă te afli într-o relaţie, iar dacă eşti singură, e foarte posibil să dai cu piciorul unui pretendent care ar merita în schimb atenţia ta.

Leu

Luna aceasta ţi-ai propus să îţi dedici mai mult timp ţie şi să te preocupi de lucrurile care-ţi bucură sufletul. Vei simţi nevoia să te odihneşti mai mult şi dacă până acum obişnuiai să ieşi des, în această perioadă vei petrece mai mult timp acasă, alături de familie. Ai grijă la apetit, dacă nu vrei să iei câteva kilograme în plus, căci vei avea tendinţa să cedezi uşor ispitelor culinare.

Fecioară

Luna noiembrie îţi oferă oportunitatea de a face lucrurile într-o manieră diferită de cea cu care erai obişnuită. Vei avea mai mult curaj ca de obicei şi lucruri care până nu demult ţi-ar fi părut imposibile, îţi vor stârni acum entuziasmul şi pofta de viaţă. Acum este momentul potrivit să-ţi depăşeşti limitele pe care singură ţi le-ai impus.

Balanţă

Ai senzaţia că fericirea a ajuns în sfârşit şi pe strada ta, după o perioadă agitată atât pe plan profesional, cât şi pe plan sentimental. Toată luna vei avea parte de atenţia celor din jur care te vor compleşi cu grija şi afecţiunea lor. Te vei simţi răsfăţată, dar acesta nu e un motiv să te culci pe-o ureche, căci s-ar putea să stârneşti nemulţumirea şefului care poate avea impresia că nu mai iei lucrurile în serios aşa cum o făceai până acum.

Scorpion

Dacă până acum ai întâmpinat greutăţi financiare, luna aceasta îţi va aduce câştiguri la care nici nu te aştepţi. Eforturile îţi vor fi apreciate şi dacă aveai în plan să ceri o mărire de salariu acum poate fi momentul oportun. Puterea ta de seducţie este impresionantă luna aceasta şi vei face multe cuceriri, în special dacă eşti singură.

Săgetător

Începutul lunii noiembrie va fi destul de liniştit şi îţi vei putea face ordine în gânduri. O persoană importantă din trecutul tău te va căuta şi te va învăţa o lecţie importantă. La muncă atmosfera este destul de tensionată, dar dacă îţi vei păstra calmul, vei reuşi să aplanezi conflictele. Casa iubirii este frumos aspectată şi poţi primi o cerere în căsătorie.

Capricorn

Noiembrie este luna în care poţi spune lucrurilor pe nume, fără să te temi de consecinţe. Preferi adevărul în locul unei minciuni frumos cosmetizate. Tot ceea ce îţi propui în această perioadă se va concretiza şi, chiar dacă vei întâmpina piedici, le vei depăşi cu succes. Vei învăţa să asculţi mai mult şi vei fi mai atentă la nevoile celor din jurul tău.

Vărsător

Toată luna este presărată cu surprize pe toate planurile. Unele dintre ele te vor surprinde plăcut, în timp ce altele îţi vor lăsa un gust amar, important este să mergi mai departe. Chiar dacă vei simţi că norocul nu este de partea ta, vei vedea că lucrurile se vor schimba după jumătatea lunii. Trebuie să ai răbdare şi să nu uiţi să-ţi păstrezi calmul care te-a scos din impas de multe ori.

Peşti

Ai multă putere de muncă luna aceasta şi chiar dacă sunt momente în care îţi fuge gândul la o vacanţă, ştii că merită să tragi tare acum pentru a culege roadele mai târziu. Pe plan sentimental nu mai eşti dispusă să faci niciun compromis şi dacă ceva te deranjează, spui lucrurilor pe nume, fără menajamente. Atitudinea ta sinceră şi directă îi va dezarma pe mulţi şi te va ajuta să vezi care-ţi sunt prietenii adevăraţi.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg