Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie

1 71587 original jpg jpeg

Ultima lună de toamnă poate veni cu diverse probleme medicale pentru unele zodii. Aşadar, află din timp ce-ţi rezervă horoscopul sănătăţii pentru luna noiembrie!

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Berbec

Din cauza temperaturilor din ce în ce mai scăzute s-ar putea să te confrunţi cu dureri reumatice. Evită să stai afară vreme îndelungată şi aplică pe zonele dureroase comprese calde.

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Taur

Când a fost ultima oară când ţi-ai făcut un consult general? Dacă nu-ţi mai aduci aminte este cel mai bun semn că trebuie să treci cât de curând pragul unui doctor. S-ar putea să nu ai nicio problemă,dar la fel de bine poţi afla şi care este cauza stării de obosealăcu care te confrunţi în ultima vreme.

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Gemeni

Sistemul tău imunitar este destul de slăbit. Nici nu este de mirare,având în vedere că în ultima vreme ai avut multe griji pe cap şi nu te-ai hrănit sau odihnit suficient. Oboseala nu va trece doar după o noapte de somn,ci s-ar putea să ai nevoie şi de anumite suplimente alimentare. Evită să le iei doar pe bază de recomandare şi cere,mai bine,sfatul doctorului.

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Rac

Oboseşti din ce în ce mai repede şi parcă nu ai aer atunci când faci efort timp îndelungat. De vină poate să fie o afecţiune cardiacă. Chiar dacă eşti tânără,asta nu înseamnă că eşti ferită de probleme cu inima.

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Leu

Variaţiile de temperatură de la o zi la alta şi trecerea de la aerul cald din casă la cel rece de afară îţi vor pune la grea încercare sistemul imunitar,aşadar nu sunt excluse răcelile şi virozele de sezon. De la primele simptome ia medicamente specifice pentru a scădea zilele în care eşti în convalescenţă.

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Fecioară

Chiar dacă nu te doare nimic,ai o stare generală proastă. Ai sta mereu în casă şi îţi este greu să te concentrezi la sarcinile zilnice. S-ar putea să fii deprimată,o situaţie cu care se confruntă multe lume în această perioadă. Chiar dacă afară este frig şi vremea este mohorâtă încearcă să petreci cât mai mult timp în aer liber şi,mai ales,în compania prietenilor.

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Balanţă

Ai început de câteva săptămâni o dietă pentru a scăpa de excesul de kilograme. Este un lucru de apreciat şi nu doar pentru forma fizică,ci şi pentru sănătatea ta. Ai grijă însă să nu cazi într-o extremă şi să slăbeşti mai mult decât este necesar sau să urmezi un regim care să-ţi pună sănătatea în pericol.

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Scorpion

Toate durerile de stomac şi senzaţia de balonare cu care te-ai confruntat în ultima vreme sunt cauzate de o afecţiune pe care ai ignorat-o vreme îndelungată. Poate fi vorba doar de o lipsă de enzime digestive sau de o boală mai gravă.

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Săgetător

Starea de sănătate nu va suferi schimbări majore în luna noiembrie,dar asta nu înseamnă că nu trebuie să acorzi importanţă simptomelor care ţi-ar putea sugera că ceva nu este în regulă. Defapt,ai putea profita de faptul că mai ai nişte zile libere pentru a face analizele anuale.

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Capricorn

Durerile de spate care nu-ţi dau pace de ceva vreme pot fi cauzate de statul timp îndelungat pe scaun într-o poziţie incorectă sau pot fi un indiciu al unor probleme la rinichi. Din acest motiv este bine să ceri cât mai repede opinia unui medic specialist.

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Vărsător

Îţi cade părul din ce în ce mai tare şi toate şampoanele şi măştile pe care le-ai încercat nu au dat niciun rezultat. De vină poate fi o problemă hormonală sau anumite carenţe cu care organismul tău se confruntă şi care nu pot fi compensate prin tratamente asupra părului.

Horoscopul sănătăţii pe luna noiembrie. Peşti

Stresul este cel mai mare duşman al tău zilele acestea. Chiar dacă nu-ţi dai seama,el îţi afectează organismul şi-şi pune amprenta asupra stării tale de sănătate. Nopţile albe şi lipsa concentrării sunt alte semne care-ţi sugerează că eşti prea stresată şi că ar trebui să-ţi acorzi timp şi pentru tine.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg