Horoscopul Tibetan şi mesajele lui ascunse

1 78042 original jpg jpeg

Este una dintre cele mai vechi interpretări zodiacale şi se bazează pe cele 12 căi ale înţelepciunii din cultura tibetană. Se spune că, în viaţa sa, fiecare persoană are o sarcină karmică, pe care trebuie să o ducă la bun sfârşit înainte de a-şi încheia viaţa pe pământ.

Berbec – Reîncarnare

Nativii acestei zodii reuşesc să renască din propria lor cenuşă, asemenea păsării Pheonix, şi să lupte contra tuturor problemelor şi obstacolelor pe care le întâlnesc în cale. Unii dintre ei sunt extrem de încăpăţânaţi şi lacomi, însă viaţa le va da o lecţie la momentul potrivit.

Taur – Creaţia spiritului

Nativii spiritului reprezintă înţelegerea, energia şi înţelepciunea. Sunt iubitori de artă şi de frumos şi le place să îşi facă viaţa cât mai uşoară. Nu dau înapoi când vine vorba de plăceri şi sunt tot timpul înconjuraţi de persoane plăcute.

Gemeni – Evoluţie spirituală

Aceste fiinţe duale se află la graniţa dintre cunoaşterea pământeană şi conştiinţă spirituală. Sunt dominaţi de Mercur, planeta care îi face sociabili, plăcuţi, atenţi, curioşi, agili, inteligenţi, dar şi mincinoşi, capricioşi şi schimbători.

Rac – Naşterea omului

Nativii acestei zodii trebuie să fie conştienţi de calităţile lor afective şi de faptul că pot schimba lumea cu ajutorul sentimentelor. Cu cât vor împărţi mai multă dragoste, cu atât îi vor înduioşa pe cei din jur şi îi vor atrage aproape de ei.

Leu – Conştiinţa universală

Sunt printre cele mai înţelepţi şi nu uită niciodată de unde au plecat. Printre valorile lor se numără familia, căminul şi bunăstarea. Le place să trăiască în lux, însă muncesc extreme de mult pentru a-şi îndeplini obiectivele. Sunt oneşti şi te poţi baza oricând pe încrederea lor.

Fecioară – Lumea materială

Aceşti nativi sunt ancoraţi în lumea fizică, fiind cu picioarele pe pământ, extrem de raţionali. De aceea, ei sunt percepuţi în societate ca fiind reci, distanţi şi de neînduplecat. Preferă să îşi petreacă timpul singuri, în comuniune cu natura, iar menirea lor este să salveze vieţi, fie că e vorba de plante, animale sau oameni.

Balanţă – Expansiune

Nativii acestei zodii îşi caută mereu echilibrul şi îşi doresc să se dezvolte armonios, pe toate planurile. Este suficient să îşi împlinească visurile şi nu mai au nevoie de nimic altceva. Sunt calmi, sociabili şi prietenoşi, dar dau dovadă şi de egoism uneori.

Scorpion – Viaţa veşnică

Conflictul dintre minte şi materie îî stârneşte şi îi face să devină posesivi. Vor să trăiască veşnic pentru a se bucura de plăcerile pământene. Nu sunt atraşi de înalţimile spiritualităţii pentru că nu îşi pot controla impulsurile carnale.

Săgetător – Maturitate

Fiii maturităţii, aşa cum li se mai spune nativilor acestei zodii, sunt oameni responsabili, corecţi, care vor să îşi facă dreptate şi nu suportă aroganţa, falsitatea şi răutatea lumească. Ei se simt bine atunci când fac o faptă bună, când dau dovadă de milostenie şi de empatie. Se îndrăgostesc cu uşurinţă şi se ataşează rapid de oameni, însă vor avea de suferit de pe urma unora dintre ei.

Capricorn – Cunoaştere superioară

Succesul vine prin sacrificiu, iar nativii acestei zodii ştiu cel mai bine acest dicton. Nu numai că se implică foarte mult în viaţa profesională, dar le place să întreprindă şi activităţi extra curiculare, care să le asigure un venit în plus şi să le garanteze performanţa.

Vărsător – Alegeri conştiente

Aceşti nativi sunt responsabili de alegerile pe care le fac în viaţă, de aceea gândesc la rece fiecare decizie, înainte de a fi luată. Sunt foarte buni ascultători şi dau dovadă de răbdare, mai ales în situaţii critice. Din nefericire, nu sunt înţeleşi de oricine, motiv pentru care preferă să îşi trăiască viaţa în solitudine.

Peşti – Reîntoarcerea la lumină

Copiii mărilor vor căuta lumina şi pacea spirituală. Sunt vizionari şi îşi construiesc propriul Univers în care, de cele mai multe ori, preferă să rămână blocaţi. Nu sunt firi deschise, însă poţi să îi cucereşti dacă dai dovadă de interes, empatie şi foarte multă răbdare.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg