Jocurile Speciale de Iarnă 2019

1 85283 original jpg jpeg

Pe 1 martie s-a desfăşurat cea de-a XIX-a ediţie a Jocurilor Speciale de Iarnă, pe pârtia „Icoana” din Cavnic, judeţul Maramureş, unde au participat peste 120 de copii şi tineri în probele competiţiei. Acestea au fost organizate în scopul integrării sociale prin activităţi de petrecere a timpului liber şi întreceri sportive specifice sezonului de iarnă. Evenimentul a fost organizat de Hope and Homes for Children şi susţinut de Bridges for New Beginnings (SUA).

Copiii şi tinerii cu nevoi speciale din programele Fundaţiei Hope and Homes for Children, cei din programele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş, Asociaţiilor ASSOC şi Esperando şi din Centrul de Zi pentru Copii şi Tineri cu Nevoi Speciale „Luchian” din Baia Mare au aşteptat cu nerăbdare să participe şi în acest an la Jocurile Speciale de Iarnă.

Până în acest moment, 54.974 de copii au beneficiat de serviciile Hope and Homes for Children România, al cărei obiectiv este ca până în 2026 să fie eliminată instituţionalizarea copiilor în ţara noastră.