Kate Hudson, despre Kurt Russell: „M-a făcut să înţeleg ce înseamnă să ai un tată în care să ai încredere toată viaţa‟

1 e36d03e1412e65c21fc9b34641fdb603 jpg jpeg

Se întâmplă ca unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, printre care Kate Hudson sau Dakota Johnson, să se nască în familii cu părinţi cunoscuţi. Cum este să trăieşti într-o familie în care predomină celebritatea?

Se spune că „aşchia nu sare departe de trunchi‟. Această vorba este confirmată de marile vedete de la Hollywood, care au moştenit talentul părinţilor şi l-au dus mai departe. Unele dintre vedete chiar şi-au întrecut părinţii şi au devenit, la rândul lor, şi mai cunoscute pe plan internaţional. Cum este să ai un tată precum Antonio Banderas sau Tom Hanks? Copiii acestor vedete împărtăşesc care au fost cele mai fericite, dar şi cele mai controversate momente alături de cei care le-au modelat viaţa pentru totdeauna.

Colin Hanks, despre presiunea de a avea un tată celebru

Colin Hanks, cunoscut pentru rolurile lui din „Orange Country‟, „King Kong‟ şi „Dexter‟ i-a moştenit în totalitate talentul tatălui său, Tom Hanks. Deşi în copilărie, Colin a locuit cu mama sa în Sacramento, iar Tom în Los Angeles, cei doi au avut mereu o legătură strânsă. Când Colin şi-a dat seama că îşi doreşte să devină actor, la fel ca tatăl său, a realizat că va fi mereu comparat cu el. În anul 2018, Colin a vorbit într-un interviu despre ce înseamnă să fii fiul lui Tom Hanks: „Când am început să joc, eram ca un naiv în dragoste, gândindu-mă că a fi fiul lui Tom Hanks nu va presupune o atât de mare presiune‟. De asemenea, în acelaşi interviu, Colin a povestit că în copilărie mereu remarca diferenţa financiară dintre tatăl său celebru şi mama sa, alături de care a trăit: „Nu ştiu câţi bani primea mama din pensia alimentară, care mereu auzeam: Nu avem bani pentru asta.Tatăl tău are mai mulţi‟ .

Kate Hudson: „Tatăl meu a fost tot ce am avut nevoie‟ 

Kate Hudson şi-a construit un nume mare în industria de film, la fel ca mama sa, Goldie Hawn şi ca tatăl său vitreg, Kurt Russell. Rusell a făcut parte mereu din viaţa lui Kate şi ea îi este recunoscătoare pentru asta. Într-un interviu, actriţa a spus că este grozav să creşti lângă un tată ca Rusell: „Am o familie grozavă. Am o mamă frumoasă. Am un tată vitreg, care a venit în viaţa mea şi a jucat un rol uriaş. M-a făcut să înţeleg ce înseamnă să ai un tată în care să ai încredere toată viaţa. Tatăl meu a fost tot ce am avut nevoie‟, a spus Kate Hudson.

Citeşte şi: Tom Hanks şi Rita Wilson, probleme cu fiul rebel. Vedete care au trecut prin multe necazuri cu copiii lor 

Cum s-a înţeles Dakota Johnson cu tatăl ei vitreg, Antonio Banderas?

În timp ce actriţa din „Fifty Shades of Grey‟, Dakota Johnson, a avut o relaţie tumultoasă cu ambii părinţi biologici, ea a avut o legătură strânsă cu fostul ei tată vitreg, Antonio Banderas. Când avea 6 ani, mama Dakotei s-a căsătorit cu Banderas, iar el a făcut parte din viaţa ei pentru mulţi ani. Deşi Banderas şi mama ei s-au despărţit în 2015, Dakota încă îl apreciază pe Banderas. Într-un interviu pentru People, Dakota a vorbit despre relaţia lor: „Am avut mare noroc. Am primit un tată bonus. Şi mi-am dat seama, în timp, că este cel mai influent om din viaţa mea. Papi Banderas mi-a luminat viaţa. El a iubit-o pe mama şi pe fraţii mei atât de mult, încât ne-a schimbt viaţa pentru totdeauna‟, a spus Dakota.

Cum este să îl ai ca tată pe Bruce Willis?

După ce Bruce Willis şi Demi Moore au divorţat în anul 2000, ei au reuşit să le ofere un mediu stabil de trai fiicelor Rumer, Scout şi Tallulah. Rumer Wills, fiica lor cea mare, a urmat calea actoriei şi a început să joace de la o vârstă fragedă. Deşi părinţii ei au divorţat, Rumer este recunoscătoare pentru modul în care Bruce şi Demi au crescut-o: „Aveam 10 ani, dar trebuie să spun că le sunt recunoscătoare părinţilor mei că au făcut eforturi să îmi fie mereu aproape. Niciodată nu a trebuit să împart vacanţele sau aniversările. Au fost mereu lângă noi la evenimente de familie, astfel încât familia noastră a fost mereu unită‟, a spus Rumer.

Citeşte şi: Celebrităţi care au familii numeroase. Madonna: „Cu cât ai mai mulţi copii, cu atât eşti un părinte mai bun”

Michael Douglas: „Pentru mine şi fraţii mei, el a fost pur şi simplu un tată minunat‟ 

Regretatul Kirk Douglas, renumit pentru rolurile sale din „Spartacus‟ , „The War Wagon‟  şi „The Countdown‟ a reuşit să îl inspire şi pe fiul său Michael Douglas, care a urmat aceeaşi carieră. În ciuda faptului că părinţii lui Michael s-au despărţit când el era un copil, Kirk a fost mereu activ în viaţa copiilor săi: „Am ştiut mereu că el este acolo şi că îi pasă de mine. Pentru mine tata a fost o legendă, un actor din epoca de aur. Pentru mine şi fraţii mei, el a fost pur şi simplu un tată minunat‟, a spus Michael Douglas.

Sursă foto: ShutterstockRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg