Leonardo DiCaprio a cheltuit sute de dolari pentru o broască. Vedete care au avut animale de companie excentrice

1 shutterstock 1404302624 jpg jpeg

Majoritatea oamenilor ştiu cum este să ai o pisică sau un câine acasă, însă aceste vedete au avut animale de companie cu totul şi cu totul deosebite.

În general, atunci când te decizi să adopţi un animal de companie, te gândeşti la o pisică jucăuşă sau la un câine simpatic. Însă, când vine vorba de celebrităţi, ele preferă să rămână excentrice chiar şi la acest capitol. De pildă, Michael Jackson deţinea un cimpanzeu pe nume Bubble, pe care îl ţinea în casa sa. Însă nu acesta este singurul exemplu excentric. Porci, măgari, broaşte, lame sau găini se numără printre „animalele de companie‟ exotice pe care le iubesc celebrităţile.

George Clooney a avut un porc

Timp de 13 ani, George Clooney a avut un prieten de nădejde în locuinţa sa - pe Farewell Max, un porc de care actorul s-a ataşat. Actorul l-a iubit atât de mult pe acest animal încât îl ţinea în conacul său şi îi permitea să doarmă cu el. De asemenea, Max a călătorit alături de el cu avionul, iar Clooney definea relaţia dintre el şi Max, precum: „cea mai lungă relaţie a mea pe care am avut-o până în prezent‟. Din păcate, în 2006 Max s-a stins din viaţă. De asemenea, Clooney nu a fost singurul care a avut un porc, Kylie Jennier şi Paris Hilton au avut şi ele în casă un astfel de animal.

Nikole Kidman iubeşte lamele

În 2017, Nicole Kidman a oferit un interviu pentru revista Vouge, în care le-a prezentat fanilor casa ei din Australia. Când a fost întrebată care este zona ei preferată din casă, vedeta nu a ezistat să răspundă că locul în care se află lama sa. Actriţa are o fermă la câteva ore de Sydney, unde se află suficient loc pentru a-şi creşte lamele, animalele sale preferate. Lamele sunt originare din America de Sud, dar se pot adapta şi în Australia.

Citeşte şi: Staruri care s-au căsătorit după vârsta de 50 de ani. George Clooney şi-a aşteptat zeci de ani marea iubire

Jennifer Garner, la plimbare cu…găina sa

Dacă ne-am fi aşteptat ca Jennifer Garner să iasă la plimbare cu câinele său, se pare că ne-am înşelat. Actriţa a postat în trecut o fotografie pe Instagram cu o găină, care ţinea locul câinelui în viaţa sa. Actriţa a avut o găină pe nume Regina George, pe care o ţinea în lesă şi cu care iubea să iasă la plimbare, prin parc şi nu numai. Din păcate, Regina George a murit în 2018, iar Jennifer Garner se declara pe atunci „distrusă‟, postând pe contul său de Instagram un videoclip în memoria găinii.  

Arnold Schwarzenegger locuiteşte cu doi măgari

Culturistul şi actorul american Arnold Schwarzenegger are acasă doi măgari, animale cu care se mândreşte şi pe contul de Instagram. El a postat în urmă cu ceva vreme un videoclip, în care îi cântă „La mulţi ani, Lulu!‟, unuia dintre măgarii săi, care împlinise un an. De asemenea, Schwarzenegger nu este singura celebritate care iubeşte măgarii. Reese Witherspoon, „Blonda de la Drept‟, a avut în trecut două exemplare.

Citeşte şi: Celebrităţi care se laudă cu statutul de părinţi. Care sunt trucurile lor pentru creşterea copiilor?

Leonardo DiCaprio, sute de dolari pentru o broască

Actorul Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru pasiunea sa pentru câini, însă acest aspect nu l-a dat înapoi să nu îşi cumpere şi o broască ţestoasă. El a plătit în cadrul unui eveniment, din America, 400 de dolari pentru o broască ţestoasă de care s-a îndrăgostit pe loc. Animalul poate trăi până la 80 de ani şi poate cântări aproximativ 200 de kilograme. Actorul este un activisit de mediu şi nu ar fi o surpriză dacă ar mai adopta şi un alt animal excentric.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg