Lora se bucură de ultimele zile petrecute în Bali, pozând topless. Artista a anunţat când se va întoarce în România.

1 lora bali jpg jpeg

Lora se află de luni bune în Bali, unde s-a bucurat de peisajele exotice, s-a relaxat la piscină şi s-a plimbat pe la magazinele locale. Chiar dacă este mai pustiu, turiştii venind în număr tot mai mic, din cauza pandemiei de coronavirus, Lora spune că se simte minunat acolo.

Cântăreaţa a mărturisit în emisiunea ,,Vorbeşte Lumea” că îi va fi foarte greu să se adapteze la viaţa din Bucureşti, dar îi este dor de familie şi de prieteni. 

,,Atât de tare m-am ataşat de acest loc, încât o să-mi fie greu să mă adaptez la viaţa din Bucureşti, cu tot stresul de acolo care vine la pachet, cu traficul şi cu oamenii agitaţi şi mereu pe fugă. Aici timpul parcă stă în loc. “

stanga
dreapta
2 lora cantareata jpg jpeg
3 lora in bali jpg jpeg
4 102640318 307026583648466 1191958913037546295 n jpg jpeg
5 lora cantareata in bali jpg jpeg
6 lora in costum de baie jpg jpeg
7 lora in bali plaja jpg jpeg

După ce zborurile spre România au fost amânate de câteva ori din cauza pandemiei de covid-19, Lora a anunţat dată exactă când va revenit în ţară. Ziua este una specială pentru ea.

,,De pe 20 s-a mutat pe 21 iulie şi e minunat, pentru că pe 21 ar fi fost ziua de naştere a mamei mele şi mi se pare incredibil că zborul va fi în acea zi. Voi ateriza în România pe 22 iulie, iar pe 23 iulie va fi ziua mea." Artista încă nu şi-a făcut planuri referitoare la petrecerea aniversară şi spune că se va gândi ce poate să facă, în condiţiile create de pandemie. 

Lora se bucură de ultimele zile petrecute în Bali şi tot mai des postează poze sexy pe Instagram, spre surprinderea fanilor. Recent ea s-a pozat topless, dar şi-a acoperit sânii cu mâinile, semnând imaginea cu un mesaj haios: 

..şi ce-ai făcut mamaie atâta timp pe insula aceea pustie în timpul Pandemiei din 2020? - M-am spălat des mamaie. M-am spălat des”.

lora topless 2 jpg jpeg

Mai citeşte şi: FOTO Ştiai că Antonia are o soră vitregă? Seamănă cu Maya, fetiţa frumoasei artistei

Tot printr-o poză sexy, artista a ţinut să le împărtăşească fanilor bucuria că a ajuns la 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram.

lora topless 1 jpg jpeg

Sursa foto: Instagram/ @loraofficial