Luna Nouă intră în Capricorn pe 26 decembrie! Cum vor fi influenţate zodiile şi care vor suferi cel mai mult

1 capricorn jpg jpeg

Luna Nouă intră în Capricorn pe 26 decembrie, ceea ce înseamnă că acest eveniment astrologic se va resimţi pentru toţi nativii zodiacului, motiv pentru care îţi propunem să descoperi cum va fi influenţată fiecare zodie.

BERBEC

Luna Nouă în Capricorn aduce în discuţie un element cu o importanţă majoră pentru ascensiunea Berbecilor. Începând de acum, aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţi la acest aspect, mai ales în momentul în care sunt nevoiţi să ia decizii importante.

TAUR Este un moment al schimbărilor majore pentru cei născuţi în zodia Taur. Este vorba despre o etapă nouă, un moment în care aceşti nativi trebuie să renunţe la ideile şi principiile vechi şi să adopte lucruri noi. Tot acest proces se va dovedi destul de dificil, însă Luna Nouă în Capricorn îi va ajuta pe Tauri să depăşească momentele delicate, potrivit avantaje.ro.

Horoscop dragoste 2020. Zodia Leu cucereşte pe oricine anul viitor. Dezamăgiri în iubire Gemeni

Luna Nouă în Capricorn va avea o influenţă puternică asupra sectorului financiar, în cazul Gemenilor. Aceşti nativi vor fi nevoiţi să dea nenumărate telefoane pentru a rezolva problemele apărute în această zonă, iar liniştea sărbătorilor va fi tulburată de acest aspect mai puţin plăcut.

Pentru Lei, Luna Nouă în Capricorn vine cu schimbări notabile în zona relaţiilor de muncă. Contextul astral precipită deciziile, iar aceşti nativi vor fi tentaţi să ceară modificări în ceea ce priveşte felul în care muncesc, sunt retribuiţi sau chiar pot lua în calcul o pensionare.

Este o perioadă complicată pentru Fecioare şi asta pentru că vor avea impresia că sentimentele şi convingerile lor mai vechi le afectează viaţa personală. Luna Nouă în Capricorn îi obligă pe aceşti nativi să îşi recunoască limitele personale sau anumite adevăruri nu tocmai simplu de acceptat.

Relaţiile cu cei dragi ale Balanţelor vor fi influenţate de Luna Nouă în Capricorn. Cei născuţi în această zodie pot lua decizii pripite în perioada imediat următoare.

Chiar dacă este perioada vacanţei, Luna Nouă în Capricorn îi determină pe Scorpioni să se concentreze pe zona pregătirii profesionale, să înveţe lucruri noi. Acest aspect va fi o necesitate, iar în anumite cazuri chiar o urgenţă.

Luna Nouă în Capricorn le aduce Săgetătorilor schimbări în sfera profesională. Aceşti nativi pot lua o decizie inspirată care să le aducă mai mulţi bani. Încep o nouă etapă care le va fi favorabilă pe toate planurile.

Cele mai norocoase zodii în 2020. Va fi cel mai bun an pentru Leu şi alţi trei nativi

Luna Nouă formată în semnul lor zodiacal favorizează schimbarea, începutul unor proiecte noi, de succes, ceea ce înseamnă că cei născuţi în această zodie trebuie să profite la maximum de acest context.

Citeşte continuarea articolului, aici!Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg