Meghan Markle se visează la Casa Albă? Soţia Prinţului Harry ar putea plănui o carieră în politică

1 meghan jpg jpeg

A trecut deja o jumătate de an de când prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, şi-au anunţat separarea de familia regală britanică. Cei doi şi-au dorit să-şi ducă viaţa pe cont propriu, nicidecum ghidaţi de Familia Regală. Recent, un expert regal a atras atenţia asupra faptului că este posibil ca Meghan să plănuiască o carieră în politică, ba chiar să ţintească poziţia de preşedinte.

Să fie lipsa vieţii private adevăratul motiv al separării de Casa Regală Britanică? Când Meghan şi Harry s-au decis să renunţe la rolurile pe care le aveau în Familia Regală, toat­ă lumea a încercat să afle motivele care au dus la această hotărâre. Meghan avusese probleme cu presa încă de la primele ei întâlniri cu Prinţul Harry. Apoi au apărut zvonurile conform cărora ea şi Kate Middleton nu s-ar înţelege. Totuşi, nu se ştia cu siguranţă dacă acestea sunt adevăratele motive ale plecării celor doi.

Cert este că îşi doreau să se bucure de viaţă privată, mai ales pentru fiul lor, Archie. De altfel, chiar cuplul a ales ca băiatul să nu primească un titlu regal la naştere. Încă din copilărie, Harry a apreciat intimitatea, deoarece i s părea dificil să stea alături de mama lui în timp ce milioane de oameni îi priveau curioşi. Astfel de situaţii l-au făcut să-şi dorească să se îndepărteze de familie. Opţiunea de a nu i se oferi copilului său un titlu regal indică faptul că de mult Prinţul Harry plănuia separarea de membri regali şi dorinţa de a-i da celui mic şansa la o viaţă normală pe care el nu o putuse experimenta.

Părăsirea Familiei Regale, parte din plan

stanga
dreapta
2 meghan s harry jpg jpeg
3 meghan si harry jpg jpeg

Chiar dacă Meghan şi Prinţul Harry au ales să trăiască pe cont propriu din motive care ţin de lipsa unei vieţi private, un expert regal sugerează că au avut un plan când s-au mutat în Statele Unite ale Americii. Biograful regal Colin Campbell a declarat pentru publicaţia „Daily Mail” că Meghan îşi doreşte să candideze la preşedinţie, acesta fiind chiar motivul pentru care s-ar fi mutat peste ocean.

„Ştiu că Ducesa de Sussex are ambiţii politice şi că ar vrea să candideze. Cred că tot ceea ce a făcut până acum, plecarea din Familia Regală şi mutarea în Caliornia au făcut parte dintr-un plan în care l-a implicat şi pe Prinţul Harry”, a precizat experta

Chiar dacă experta Colin Campbell este convinsă că Meghan îşi doreşte să ajungă la Casa Albă, este puţin probabil ca aceasta să facă acest pas. Familia Regală este recunoscută pentru lipsa de implicare politică, iar preşedinţia ar fi contrară dorinţei iniţiale a prinţului Harry şi a lui Meghan de a avea parte de viaţă privată. Totuşi, n-ar fi ceva nou pentru cei doi să aleagă ceva ce contravine regulilor şi obişnuiţelor Familiei Regale Britanice, prin urmare totul e posibil în privinţa drumului pe care-l vor alege în viitorul lor împreună.

@instagram