Mercur retrograd e aproape şi nu iertă pe nimeni! Până atunci, bifează în calendar 13 mai, cea mai norocoasă zi a lunii

1 shutterstock 1892950363 jpg jpeg

Din punct de vedere astrologic, ne aflăm chiar în mijlocul zodiei Taur, perioadă cunoscută ca fiind una fără prea multe evenimente importante. Însă, dacă aprilie ne-a adus Pluto retrograd, prima superlună din an şi multă energie apărută odată cu intrarea în zodia Taur, semn de pământ, trebuie să ştii că evenimentele astrologice majore din mai 2021 sunt mai puternice, iar cel mai semnificativ este Mercur retrotrad.

Sfatul astrologilor este să îţi pui în ordine planurile până când începe mişcarea retrogradă, pentru că apoi îţi va fi mai greu să faci multe dintre lucrurile pe care ţi le-ai propus. Ne apropiem de luna nouă din 11 mai, care nu va mai fi atât de prietenoasă ca cea de luna trecută, pentru că intervine influenţa semnului Gemeni, caracterizat de gândirea rapidă, de spontaneitate.

13 mai aduce un impuls de noroc cosmic

Începând cu jumătatea lunii mai, Jupiter intră în zodia Peşti, pentru prima dată din 2010!, şi deschide robinetul pentru noroc, destul pentru toţi nativii din zodiac. Unul dintre cele mai aşteptate tranzite ale anului are loc pe 13 mai. Jupiter este planeta norocului, a abundenţei şi a dezvoltării, astfel încât prezenţa sa în zodiac este aproape întotdeauna o binecuvântare cosmică. Iar atunci când interacţionează cu semnul Peşti, semn de apă, aduce şi mai multă magie. În altă ordine de idei, în perioada 13 mai - 28 iulie, prezenţa lui Jupiter în Peşti va aduce creştere spirituală, inspiraţie creativă şi optimism molipsitor. Cu toţii vom simţi că orice este posibil, oricât de neralist ar părea, şi ne vom bucura de noroc în toate, din belşug.

Începând cu eclipsa lunară din 26 mai, este bine să te aştepţi la revelaţii majore, care te vor scoate dn zona de confort. Eclipsa va influenţa fiecare semn zodiacal în parte şi anunţă un cutremur emoţional în toată regula.

Până atunci, bucură-te cât poţi de vibraţiile oferite de semnul Taurului, deoarece sezonul Gemenilor, care vine cu ritm mai alert, începe pe 20 mai, adică în doar două săptămâni! Apoi trage aer în piept, pentru că din 29 intrăm cu toată forţa în mişcarea de retrogradare a lui Mercur, pe 29 mai.

Al doilea Mercur retrograd din 2021: întârzieri, greşeli, bârfe

Când zici sfâşitul lunii mai zici Mercur retrograd şi laşi lucrurile să fie, pentru că nu ai cum să schimbi mai nimic. Mercur este planeta care guvernează comunicarea, gândirea, sincronizarea şi programarea. Cred că ţi-ai dat seama că trebuie să iei în calcul că pot apărea greşeli de comunicare, zvonuri şi bârfe, probleme tehnice şi întâlniri ratate din belşug. Este bine ca în această perioadă să îţi măsori foarte bine cuvintele şi să nu lşai loc de interpretări, să salvezi documentele când lucrezi la calculator şi să pleci mai devreme de acasă ori să stabileşti întâlniri, lăsându-ţi o perioadă de timp pentru eventuale întârzieri. Toate acestea sunt valabile până la 22 iunie, când se încheie ciclul retrograd.

@shutterstockRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg