Modelele de pantofi în tendinţe. Ce încălţăminte să alegi în 2019

Modelele de pantofi în tendinţe Ce încălţăminte să alegi în 2019 jpeg

Tendinţele se schimbă şi (uneori) gusturile noastre se adaptează. Ceea ce găseam interesant şi deosebit în materie de încălţăminte cu doar câţiva ani în urmă, acum ne poate părea deja învechit. E normal să doreşti să înlocuieşti încălţămintea veche şi să adaugi noi perechi, în pas cu tendinţele.

Din fericire, nu ai nevoie de un buget imens ca să te bucuri de cele mai noi tendinţe. Nu trebuie să cauţi astfel de pantofi doar la magazine de lux şi case de modă. De fapt, poţi găsi încălţăminte la preţuri accesibile care să se încadreze în cele mai actuale trenduri. Trebuie doar să ştii ce se poartă şi să alegi în consecinţă din diversitatea mare de produse din acest domeniu.

Modelele de pantofi în tendinţe

Aceste modele de pantofi au apărut atât pe podium, în numeroase prezentări de modă, cât şi în magazine. Iată care sunt tipurile de pantofi în tendinţe în anul 2019:

Pantofi cu broderie

Broderia e o tendinţă importantă în modă în acest an. Pe podium şi în magazine, au apărut tot felul de modele de încălţăminte cu broderii: de la sandale cu platformă în culori pastel, la pantofi office cu toc mic, în culori neutre şi până la ghetuţe de primăvară sau toamnă.

Pantofi cu toc inedit

Nu te feri de tocuri asimetrice sau cu forme geometrice deosebite. În acest an, ai mai multă libertate când vine vorba de tocul pantofilor tăi. Se poartă pantofii cu toc mic sau mare, subţire sau gros. Poţi oricând să optezi pentru un model clasic, aşa că profită de acest trend şi încearcă unul ieşit din comun. Marie Claire sugerează să păstrezi un look simplu, alegând o pereche de pantofi cu toc arhitectural, pe care să îi porţi cu jeans şi un tricou simplu.

Pantofi cu cataramă

Dacă te-ai obişnuit să vezi catarame doar în cazul ghetuţelor şi sandalelor, pregăteşte-te de numeroase modele de pantofi cu cataramă. Aceştia pot fi în stil vintage sau retro, în cazul pantofilor Mary Jane, care au baretă şi o singură cataramă. Alte modele de pantofi au numeroase catarame, plasate foarte vizibil. În plus, au apărut şi modele cu o singură cataramă imensă, care nu e doar decorativă, ci chiar face parte din pantof.

Pantofi cu logo

Mai multe case de modă au optat ca în acest an să lanseze pantofi cu logo. Potrivit Who What Wear, acestea includ Prada, Gucci, Versace şi nu numai. Există atât modele de pantofi cu logo discret, imprimat pe o bandă îngustă, cât şi modele cu logouri supradimensionate, foarte vizibile pe pantofi.

Pantofi cu vârf pătrat

În 2019, pantofii cu vârf ascuţit ies din tendinţe şi lasă loc unei noi vedete: pantofii cu vârf pătrat. Această tendinţă apare la multe tipuri de pantofi: office, cu vârf decupat, cu toc mare sau mic. Pantofii cu vârf pătrat s-au regăsit în colecţiile de la Balenciaga, Burberry, Miu Miu şi Erdem.

Pantofi cu pene

Printre tendinţele mai extravagante din acest an, se numără şi pantofii cu pene. Colorate şi exotice, penele pot transforma complet aspectul unei perechi de pantofi. Este însă şi motivul pentru care nu sunt potriviţi pentru orice context. Evită să îi porţi la muncă sau pe stradă, deoarece sunt mai potriviţi pentru petreceri sau evenimente.

Pantofi cu platformă

Pantofii cu platformă şi-au recâştigat popularitatea în rândul designerilor, fiind prezenţi în prezentările semnate de Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Miu Miu şi Maison Margiela, potrivit Vogue. Simpli, decoraţi cu paiete, suprafeţe reflectante sau lemn, pantofii cu platformă vin atât în stiluri extravagante, cât şi conservatoare.

Sursă foto: ShutterstockRecente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg