Nativii care ar face orice pentru a fi în centrul atenţiei – topul egocentriştilor din zodiac

1 shutterstock 1536623042 jpg jpeg

Care sunt semnele zodiacale dornice să fie în prim-plan, care se supără atunci când luminile reflectoarelor nu sunt pe ele? Să fie Balanţele acelea care aşteaptă cu nerăbdare să fie cele despre care vorbeşte toată lumea? Să fie Săgetătorii cei mai extroverţi din zodiac? Să fie Racii aceia care nu se pot abţine să cerşească atenţia? Verifică analiza de mai jos!

Sunt cinci zodii care îşi doresc să fie soarele în jurul căruia gravitează ceilalţi, iar în spatele dorinţei lor de egocentrism există diferite indicii. Unii fac asta pentru că adoră să fie ochii aţintiţi pe ei. Nativii în Leu ştiu exact despre ce este vorba. Alţii, cum sunt cei născuţi în zodia Berbec, sunt făcuţi să atragă privirile curioşilor şi admiratorilor. În topul următor vei descoperi care sunt cerşetorii de atenţie şi pregăteşte-te să ai surprize.

Berbec

Nimeni nu este atât de încrezător în forţele proprii cum este Berbecul! Nu este chiar o surpriză, pentru că acest nativ este mereu sufletul petrecerii! Şi chiar dacă nu ştii, un Berbec e destul de simplu de recunoscut în mulţime, după mersul de persoană sigură pe sine, alaiul din urma sa, felul în care toţi îl privesc! Berbecii nu cer atenţie în mod explicit! Ei ştiu că sunt centrul atenţiei tuturor şi că lumea din jur vrea să fie ca ei şi cu ei. Deşi nu se numără printre acele semne zodiacale care îşi doresc lumina reflectoartelor, nu vor refuza popularitatea.

Gemeni

Ce semne zodiacale vor să fie în centrul atenţiei şi reuşesc prin popularitate şi modul degajat de a purta discuţii? Ei bine, nativul în Gemeni este faimos pentru asta! Gemenii sunt o zodie sociabilă, zodie ce adoră să fie înconjurată de mulţi prieteni. Dacă nu ştii cine e Gemeni la un eveniment, îţi spunem noi: e acea persoană care stă la coadă la toaletă şi în câteva minute şi-a făcut trei noi cunoştinţe. E cel care povesteşte cu pasiune cum şi unde a petrecut în weekend! Deşi Gemenii sunt des în centrul atenţiei, îşi doresc întotdeauna mai mult. Femeia Gemeni îţi va spune că nu e îndeajuns, că ea merită şi mai multă atenţie, pentru că are mai multe de spus şi de arătat.

Leu

Dacă există vreun rege al atenţiei, acela este nativul în Leu. Nu doar că are o personalitate dominantă şi dominatoare – fapt imposibil de ignorat – dar este şi extrem de dramatic! Ce înseamnă asta? Se traduce astfel: nu-i pui la picioare şi ultima fărâmă de atenţie. Te va face să o venerezi cu orice mijloace. Leul iubeşte să fie în centrul atenţiei şi te va face să îl vezi. Chiar dacă riscă să se facă de râs, chiar dacă face o scenă în public.

Scorpion

Nativii în această zodie pot să fie ori asertivi, ori agresivi. El nu încearcă cu orice chip să facă vreo impresie, dar ştie foarte bine ce are de făcut. Şi dacă asta trebuie, va capta imediat atenţia unei încăperi! Nu ai cum să ignori persoanele născute în Scorpion. Şi chiar dacă ajungi să urăşti un Scorpion, indiferent tot nu-ţi va fi!

Săgetător

Trăiesc o viaţă incitantă fără să îşi propună asta şi tocmai de aceea lumea vorbeşte despre ei. Pentru că este unul dintre cele mai extrovertite semne ale zodiacului, Săgetătorul va fi rapid reperat drept doritor de atenţie.

Popularitatea Săgetătorilor atrage şi mai mulţi oameni în jur, aducând mereu noutate şi mai multă atenţie! Dacă până acum am descoperit ce semne zodiacale vor să fie în centrul atenţiei, la Săgetător vom spune că se foloseşte de atenţia celor din jur pentru că vrea celebritate, vrea popularitate. Vrea să fie faţă pe care lumea o cunoaşte şi o adoră!

@shutterstock  Recente

David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift (1) jpg
Katy Perry jpg
Jennifer Lopez jpg
Zodiile care nu se pricep să flirteze jpg