O fostă prezentatoare de televiziune a văzut moartea cu ochii: „Nu luaţi pastile de slăbit!”

1 84600 original jpg jpeg

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct de la Antena 1, a povestit cât de rău i-a fost după ce a luat pastile de slăbit, la recomandarea farmacistei. Aceasta i-a spus că erau "pe bază de plante". Vedeta atrage atenţia tuturor celo ce vor să slăbească să nu mai apeleze la astfel de tratamente, mai ales că pot face chiar şi un atac cerebral.

În general, există multe reclame exagerate care promit secretul unei siluete de invidiat sau al unui ten fără imperfecţiuni! Multe dintre vedetele de la noi au căzut în capcana poveştilor frumoase care s-au dovedit, într-un final, că fac foarte mult rău.

"Medicii mi-au spus că pot face atac cerebral, medicii mi-au spus! Am vorbit atunci despre ce mi s-a întâmplat. Nu există aşa ceva, nu luaţi pastile de slăbit!", a declarat Simona Gherghe pentru Antena 3.

Fosta prezentatoare se bucură de comunitatea mare pe care o are pe reţelele de socializare şi a ţinut să-şi informeze fanii că nu va recomanda niciodată un produs pe care nu îl foloseşte.

"Poate oamenii nu ştiu că poţi să păţeşti aşa ceva. Nu vreau să învinovăţesc pe nimeni. Sunt convinsă că sunt şi mulţi oameni care poate au intrat într-o astfel de campanie cu bună credinţă. În ceea ce mă priveşte pe mine, am o comunitate mare şi puternică. Pe Instagram şi pe Facebook sunt peste 1 milion de oameni şi aş vrea să-i asigur că niciodată nu m-aş asocia cu un produs pe care eu nu-l folosesc pentru mine şi pentru familia mea, doar pentru bani! N-aş face în veci asta!", a declarat Simona.

Citeşte şi: Simona Gherghe, la un pas să clacheze, după ce a fost sunată de educatoarea fiicei sale: “Mi-au spus să fiu tare!”Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg