Pentru că a fetiţa cea mare a Simonei a început grădiniţa, vedeta a stat cu sufletul la gură aşteptând să vadă cum decurg lucrurile în noua ipostază. Dacă prima zi a fost perfectă, fără plânsete şi alte probleme, cea de-a doua a fost complet diferită.

Citeşte şi: Andreea Raicu a recunoscut că iubeşte din nou: „Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani!”

Simona Gherghe a povestit pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat când a sunat-o educatoarea.

„Ana mea este în a doua zi de grădiniţă, l-am lăsat pe Vlad acasă, şi sunt în faţa grădiniţei, pentru că avem următoarea situaţie: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reuşit acum să o liniştească, ceva mai devreme plângea foartea tare. Am sunat-o video şi i-am spus că o să vină mama să o ia, a reuşit să se liniştească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aştept şi o să fie ok. Nu vreţi să ştiţi ce în sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că aşa este în primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plâns deloc, a stat până la ora 1, de la 9 şi jumătate”, a spus Simona Gherghe, pe reţelele de socializare.

În prima zi, lucrurile ai decurs foarte bine pentru Simona şi fiica sa. 

“Draga mea Ana, in prima zi de gradi... Am lasat-o jucandu-se, sunt cu telefonul in mana, sper sa fie bine. E clar cine are emotii, nu?”, a fost primul mesaj postat de vedetă, în ziua în care noul an şcolar a început.

Citeşte şi: Cea mai grea perioadă pentru Simona Gherghe, după ce a născut

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu şi cei doi au împreună doi copii, pe Ana Georgia şi pe mezinul familiei, Vlad Ioan. Vedeta a decis să ia o pauză de televiziune şi în locul său, la "Acces Direct", emisiunea pe care o modera la Antena 1, este acum Mirela Vaida.