Povestea adevăratului „Lup de pe Wall Street”. Cum şi-a refăcut viaţa după ce a pierdut tot

1 shutterstock 746943886 jpg jpeg

Jordan Belfort este fostul broker a cărui viaţă şi carieră au inspirat povestea filmului „Lupul de pe Wall Street” regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio în distribuţie. După ce a pierdut tot, Belfort a reuşit să îşi refacă viaţa, având trei secrete care l-au ajutat în acest sens.

Povestea lui Jordan Belfort a devenit cunoscută după premiera filmului „Lupul de pe Wall Street”, peliculă care a primit cinci nominalizări la premiile Oscar în anul 2014, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor (Martin Scorsese) şi cel mai bun actor în rol principal (Leonardo DiCaprio).

Pelicula a avut la bază memoriile lui Belfort, care şi-a detaliat viaţa viciată şi activităţile împotriva legii comise pe Wall Street. Fostul broker a fost prins în cele din urmă şi condamnat, ispăşind 22 de luni în spatele gratiilor pentru fraudă şi spălare de bani.

A avut trei secrete pentru a se repune pe picioare

După ce a pierdut tot, Jordan Belfort a avut trei secrete care l-au ajutat să îşi reia cursul firesc al vieţii. În perioada în care a stat după gratii, Belfort a reflectat la trei lucuri: şi-a creat o viziune, a stabilit o strategie şi a muncit din greu.

La scurt timp după ce a ieşit din închisoare, fostul broker şi-a scris memoriile; pentru acest lucru a primit un avans de 500.000 de dolari de la editura care urma să îi publice volumul. Pentru fiecare discurs pe care l-a susţinut, Belfort a cerut un tarif, averea sa mărindu-se şi din drepturile de autor pe care le deţine asupra cărţii şi filmului.

Pentru Belfort, o motivaţie puternică au fost cei doi copii ai săi. În perioada în care a stat după gratii, şi-a promis că va face tot ce îi stă în putere pentru a le demonstra copiilor săi că nu este un ratat.



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg