Prezicătoarea Carmen Harra: „Vom găsi soluţii în primăvara lui 2022 pentru acest virus“

1 carmen harra 6 jpg jpeg

În ton cu predicţiile de început de an, am stat de vorbă cu cea mai notorie vizionară a momentului pentru a afla la ce să ne aşteptăm în viitorul apropiat.

A plecat din România în 1983, pe vremea când era cunoscută drept cântăreaţa Carmen Mureşan. Ajunsă în Statele Unite, n-a renunţat la muzică, dar şi-a cultivat un dar pe care şi l-a descoperit de mică. Un dar care a făcut-o faimoasă şi foarte căutată de personalităţile lumii, care o consultă şi îi cer sfatul mai înainte de-a lua decizii. De unde vine harul său, ce predicţii importante a făcut şi ce ne aşteaptă în perioada următoare ne spune Carmen Harra, cea care, deşi trăieşte de-o viaţă peste Ocean, încă simte foarte profund româneşte.

Aţi plecat din ţară cu 6 ani înainte de Revoluţie. După atâta timp petrecut în Statele Unite, vă simţiţi americancă?

Am ajuns în Statele Unite când eram foarte tânără, cu 37 de ani în urmă. M-am obişnuit aici şi am rămas aici pentru că m-am căsătorit cu iubirea vieţii mele, cu care am trăit 27 de ani. Şi da, m-am americanizat în timp, însă am păstrat simţurile româneşti, tradiţiile româneşti, gândirea, iubirea pentru locul unde m-am născut şi graiul românesc. Cred că vorbesc la fel de bine cum am făcut-o întotdeauna, dar nu mai scriu atât de bine, după atâţia ani...

Cum v-aţi descoperit apetenţa pentru paranormal?

Când aveam vreo 6-7 ani, am fost în moarte clinică, după ce am căzut în râul Someş, şi am văzut că există ceva dincolo de lumea asta. De-atunci am început să percep ceva ce părea neobişnuit pentru alţi oameni. Este o abilitate a creierului numită intuiţie, pe care toţi o avem, dar multora le e frică de ea. Eu am cultivat-o. Cred în această lume metafizică, în extrasenzorial, în vieţi paralele, pentru că mi s-au întâmplat lucruri extraordinare, pe care toată viaţa am încercat să le înţeleg, să le demistific, să le analizez, să le studiez. Am şi o diplomă în Psihologie, pentru că m-a fascinat abilitatea creierului de-a trece dincolo de creierul linear.

Ce vedete de la Hollywood vin să se sfătuiască cu dvs.?

Am avut şansa să cunosc foarte multe celebrităţi. De exemplu, eu i-am prezis lui Jennifer Lopez că n-o să rămână cu Ben Affleck. Dar iată că ea s-a reîntors la el ca să rezolve o karmă mai veche. Karmele rămase nerezolvate au împiedicat-o să intre în orice altă relaţie solidă. Dacă relaţia asta va rezista? Personal, eu nu cred, aşa cum n-a rezistat nici prima dată. Sunt foarte multe opoziţii.

Aţi consiliat şi politicieni de renume: Joe Biden, Bill şi Hillary Clinton… Pe Hillary o vedeaţi câştigând preşedinţia Statelor Unite.

Pe Hillary Clinton am cunoscut-o după 1990, când era Prima Doamnă a Americii şi i-am spus că o să ajungă preşedinte. Asta nu a fost o predicţie greşită, pentru că ea, de fapt, a câştigat alegerile în 2016, având cu 3 milioane de votanţi mai mult decât Donald Trump, însă din cauza electoratului şi a unor manevre de culise, a ieşit până la urmă Trump. Eu i-am făcut predicţia cu 20 şi ceva de ani mai înainte de-a se întâmpla şi, de-a lungul acestor ani, am comunicat cu ea de nenumărate ori.

Cu Joe Biden cum a fost?

L-am cunoscut la un eveniment şi, tot aşa, am anticipat preşedinţia lui. Am anticipat multe evenimente din America şi din lumea întreagă, dar şi din România. În ultima vreme, am anticipat căderea Guvernului cu doi ani înainte, colapsurile monetare care urmează, chiar şi acest virus, când vorbeam, cu un an înainte, la televiziunile din România şi spuneam că va urma ceva ce va produce moartea multor oameni şi va duce la o trezire colectivă.

Cum vedeţi anul 2022 pentru România? Se încheie pandemia?

Nu prevăd neapărat un cataclism imediat în România. Ceea ce se anticipează în 2022 e mai curând o stare economică de derivă mondială şi foarte multe probleme cauzate de acest virus, care continuă – deşi vom găsi soluţii în primăvara lui 2022 pentru acest virus, mult mai eficiente decât cele de până acum.

Toată lumea vă întreabă când va fi următorul cutremur, următorul cataclism... Personal, de ce anume vă e teamă cel mai mult?

Eu mă simt un om foarte echilibrat, înţeleg sensul lucrurilor, vreau să fiu un om care n-a trăit degeaba şi care a dobândit înţelepciune. Iubesc frumosul, arta, natura, animalele, oamenii din jur – pe care doresc să-i văd mai dârji, mai plini de încredere şi mai convinşi că, după o perioadă de încă 11 ani, vom ieşi la lumină. Mai durează etapa prin care trecem, inevitabil suntem încă în perioada de tranziţie spre lumea care urmează. Nu am temeri. Eu zic că mi-am realizat visurile pe care le aveam şi continuu să visez. Visez la o lume mai bună, la stare de bine pentru toţi cei din jur, pentru mine şi familia mea.

Citeşte continuarea interviului oferit în exclusivitate de Carmen Harra revistei Click! pentru femei în ediţia nr. 1, pe care o poţi găsi la toate punctele de distribuţie a presei.

@arhivăRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg