Relaţia specială dintre Michael Jackson şi fiul cel mic. Seamănă leit cu tatăl său, înainte de operaţiile estetice

1 72073172 398852254139622 7973462958054585526 n jpg jpeg

A trecut mai bine de un deceniu de când Michael Jackson a plecat dintre noi, lăsând în urmă dragostea familiei, a prietenilor şi a fanilor. Cu fiul cel mic, regele pop a avut o relaţie părinte-copil specială. Acum, când fiul său a devenit adolescent, seamănă leit cu tatăl său pe vremea când nu a recurs la vreo operaţie estetică.

Cei trei copii ai Regelui Pop au crescut între timp şi acum sunt adulţi în toată firea, frumoşi şi talentaţi. Chiar dacă sunt extrem de apropiaţi şi au o relaţie specială, fiecare dintre ei şi-a dobândit independenţa. 

Fiul cel mic al lui Michael Jackson 

Bigi, care este cel mai tânăr dintre copiii lui Michael Jackson, şi-a sărbătorit recent cei 18 ani de viaţă, scrie South China Morning Post. Mai mult decât atât, şi-a cumpărat prima casă în Calabasas, California, într-o zonă nu prea departe de locul în care locuieşte bunica sa, Katherine Jackson. Proprietatea l-a costat pe micul prinţ 2,5 milioane de dolari.  

De ce tatăl îl tachina “Blanchet” (Păturică)?

Numele adevărat al fiului cel mic este Prinţul Michael Jackson II. Încă din 2015, a refuzat să i se mai spună aşa, mai ales că nu mai este un copil. În schimb, preferă să i se spună Bigi, forma prescurtată. Fratele său mai mare, Michael Joseph Jackson Jr, are porecla Prince, care este numele real al lui Bigi. Motivul este că Michael Jackson obişnuia să spună că: „O pătură este o binecuvântare, un mod de a arăta iubire şi grijă”.

18722718 1907908836113167 2845529676003147776 n jpg jpeg

După moartea tatălui său 

Când regele pop a murit în 2009, bunica lui Bigi a avut grijă de el. Michael Jackson a murit când Bigi avea doar şapte ani, aşa că Katherine Jackson, bunica lui Bigi, a devenit tutorele său legal. Nepotul lui Jackson, Taj Jackson, a avut grijă şi de ceilalţi doi fraţi ai lui Bigi, Paris şi Prince, până când au devenit majori. 

După documentarul Leaving Neverland, de pe HBO, Taj Jackson a declarat că lui Bigi i-a fost greu să mai vorbească. Documentarul prezenta câteva mărturii care susţineau că Michael Jackson era un agresor sexual. După apariţia documentarului, Taj Jackson a spus că „acesta este cel mai dificil lucru pentru [Bigi] pentru că vrea să spună ceva ... Tatăl său este atacat şi nu este aici pentru a se apăra”. 

Un nou canal pe Youtube 

Bigi şi-a creat un canal de YouTube alături de fratele său, Prince Jackson, care se numeşte Film Family, unde realizează recenzii de filme. 

Are o mamă diferită de fraţii săi

Michael Jackson este tatăl biologic al lui Bigi, dar nimeni nu este sigur cine este mama lui. Bigi s-a născut dintr-un surogat prin inseminare artificială, dar numele ei nu a fost confirmat la momentul naşterii sale. În schimb, Debbie Rowe este mama lui Prince şi Paris Jackson. Rowe s-a căsătorit cu regele pop în anul 1996.

Citeşte şi: Ce au mâncat la ultima masă celebrităţi din lumea întreagă

FOTO / Instagram blanketjackson7



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg