Rujuri la modă 2019. Cele mai purtate culori care nu trebuie să îţi lipsească

Rujuri la modă 2019 Cele mai purtate culori care nu trebuie să îţi lipsească jpeg

În 2019, make-up-ul se menţine pe o linie clasică. Stilul de machiaj în 2019 este îmbogăţit cu elemente noi. În 2019 este la moda machiajul cât mai natural, fără conturing. Cât despre rujuri la modă în 2019, culorile sunt cât mai naturale.

Rujuri la modă 2019

Anul acesta, la modă rămân cele metalice, rujurile lichide mate sau glossy. Se poartă nuanţe de roz pal la cel fuchsia, pentru un look de păpuşă. Nuanţele de portocaliu - nude piersică sau caisă până la portocaliu aprins - sunt folosite pentru a sparge monotonia sau la festivaluri.

Rujurile roşii au şi ele vedetele lor: de la carmin la bordo sau burgundy, aceste nuanţe nu îşi pierd popularitatea. Şi am ajuns la capitolul mai închis, de rujuri prună până la negru. Culorile acestea vor fi folosite ocazional, pentru un machiaj de seară care va uimi!

Rujul maro, numărul 1 în 2019

Anul acesta, femeile optează spre diverse nuanţe de maro. Este o nuanţă foarte puternică. Trebuie să ai mare grijă cum o asociezi cu fardul. Look-ul tău trebuie să fie cald pentru un ruj maro. Opteaza pentru auriu la ochi si blush de culoarea piersicii.

Citeşte şi: Rujuri la modă în 2019. Se poartă strălucirea pe buze

Rujurile mate, vedete în 2019

În prim-plan se află rujurile lichide mate. Acestea au devenit favoritele femeilor în ultimii ani. Au o textură cremoasă la aplicare şi sunt uşor de aplicat pe buze. La uscare devin mate şi foarte rezistente. Un ruj lichid mat poate ţine şi 8 ore pe buze. Se potriveşte la un machiaj strălucitor sau subtil.

Alte rujuri la modă în 2019 sunt cele tip baton. Cele mai căutate nuanţe sunt neutre, de nude sau roz pal. Pot fi mate sau strălucitoare, cu particule. În 2019, machiajul buzelor va urma direcţia clasică.

Cele mai purtate nuanţe de rujuri la modă în 2019 sunt cele naturale, de la nude-maroniu, până la burgund, vişiniu. Roşul foarte intens, rozul puternic sau nuanţele reci (negru sau albastru) nu se poartă constant, ci ocazional.

Tehnica de machiaj buze 2019

În 2019, tehnica de machiaj pentru buze folosită este cea ombre. Se obţine prin aplicarea unui contur de buze foarte închis, o bază de tranziţie şi un ruj deschis în centrul buzelor. Tehnica ombre garanteaază un volum deosebit al buzelor şi un aspect elegant.

Trend de make-up buze 2019

Trendul anului 2019 în materie de buze este look-ul pudrat. Rujul finisat cu balsam este vedeta anului 2019. Oferă o culoare profundă pe care rujurile normale nu o au.

Rujurile nude, căutate şi în 2019

De data aceasta, rujurile nude sunt reinterpretate. Este vorba de o cromatică foarte apropiată pielii. Trebuie să îţi cauţi un ruj nude pe asemănarea culorii buzelor tale, dar cu un pigment mai deschis decât buzele. Le va oferi un strop de culoare şi un look natural, scoţându-le mai mult în evidenţă. Este indicat machiajelor care scot în evidenţă ochii.

Rujurile roşii, purtate la ocazie în 2019

Dacă mergi la festival, trebuie să ieşi în evidenţă. Cel mai bun mod prin care poţi face asta e cu un machiaj subtil al ochilor, dar buze îndrăzneţe. Aici se încadrează rujul roşu, fie că e mat sau nu. Mai poţi folosi derivate din ruj roşu, cum ar fi cele mai portocalii sau care duc spre burgundy.

Citeşte şi: Nuanţe de rujuri potrivite pentru pielea albă

Sursa: yve.ro / avantaje.roRecente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg