Superputerile zodiilor. Află care este a ta!

1 67567 original jpg jpeg

Fiecare semn zodiacal are o superputere. Nu se spune în zadar " puternic ca un taur". În cazul în care membrii acestui semn au o singură putere, ar fi o superputere. Fecioara este o tornadă umană, Săgetătorul este un detector de minciuni. Care este superputerea ta?

Berbec-energie nelimitată

Cei care fac parte din acest semn zodiacal,am putea spune uşor că sunt super-eroi,cu o putere specială care se află în energia lor nelimitată. Această caracteristică vine de îndată ce aceştia au scopul de a realiza tot ceea ce îşi doresc,lucru care le dă putere să se mişte mai repede decât un glonţ,pentru a trece peste clădiri,ei nu dorm,nu mănâncă până nu obţin ceea ce-şi doresc.

Taur-superputere

Nu i se spune în zadar ”puternic ca un taur”. Dacă membri acestui semn au o singură putere,aceea ar fi superputerea. Ea se aplică foarte bine fizic şi emoţional,sunt rezistenţi la provocări şi se descurcă în situaţii dificile mai bine ca oricare alt membru al zodiacului. Ei sunt cu adevărat indestructibili.

Gemeni – înregistrare mentală

Membrii acestui semn,în lumea de super-eroi,sunt cei care au capacitatea incredibilă de a absorbi mari cantităţi de informaţii într-un timp incredibil de scurt. Dacă citesc un ziar,observă şi oamenii din jurul lor şi află ceva. Capacitatea lor de energie şi a creierului,mental sunt o adevărată minune.  

Rac – putere de compasiune 

În cazul în care membrii acestui semn au o superputere,aceea este capacitatea uimitoare de empatie care îi caracterizează. Ei pot realiza şi înţelege aproape toate motivele umane din jurul lor,de a se conecta cu fiecare stare emoţională,şi pentru a face o conexiune cu fiecare fiinţă umană,plante sau animale de pe Pământ.

Leu-maestru de foc

Temperamentul lor fierbinte asociat cu puterea care vine de la soare,membrii acestui semn,în lumea de super-eroi,se pot transforma cu uşurinţă în stăpâni de foc. Ei pot crea foc din nimic,se supără,dar cu aceeaşi viteză le trece,îşi protejează partenerul cu flacăra soarelui şi nu-i iartă pe duşmani dacă-i supără

Fecioara – tornada umană  

Viteza şi intensitatea care împodobesc membrii acestui semn de îndată ce acestea au un scop propus,în lumea de super eroi,îi va transforma într-o tornadă umană. Datorită capacităţii de a gândi cu cinci paşi înainte,pot introduce confuzie în împrejurimile acestora şi deranjează ca o tornadă. Aceştia se lasă înainte de a explicat ce au vrut să facă,dar se asigură mai întâi că şi-au atins scopul.

Balanţa – schimbarea formei

Membrii acestui semn zodiacal sunt împodobiţi cu capacitatea practică,puterea de ajustare. Super-eroi,ei îşi pot schimba forma şi să se adapteze la orice situaţie,mediu sau oameni.

Scorpion – capacitatea de a citi oamenii

Membrii acestui semn în lumea superputerilor au abilitatea  de a ”lectura” mintea altor oameni. Datorită abilităţii sale analitice,raţionamentul logic şi capacitatea de percepţie,din tot zodiacul,ei sunt cei care doar uitându-se în ochii cuiva,pot evalua sentimentele sau durerea lor,care este scopul lor şi ce sunt.

Săgetător – detector de minciuni

Cei care se află în acest semn zodiacal sunt înzestraţi cu capacitatea de a obţine adevărul de la cineva. Prin urmare,în lumea super-eroilor,ei sunt detectorul de minciuni uman,dar adevărul nu-l află aşa uşor,ci îl află prin manipulări mici,prin seducţia interlocutorilor şi–i face să spună care sunt intenţiile lor reale.

Capricorn – controlează gândurile

Membrii acestui semn zodiacal sunt înzestraţi cu o energie mentală extraordinară şi cu perseverenţă,graţie căreia aceştia pot gestiona deciziile altora,dar şi a lor. Astfel,în lumea super-eroilor,ei sunt controlorii de gânduri,cei care cu tactici atente transferă ideile celorlalţi,astfel încât ei vor crede că sunt ideile lor şi se va efectua voinţa Capricornului.   

Vărsător – dispariţia 

În lumea superputerilor,aceşti membri vor fi acei eroi care pot deveni cu uşurinţă invizibili. Capacitatea lor de a dispărea în situaţiile care nu li se potrivesc,nu numai fizic,ci şi mental. O astfel de capacitate de dispariţie le permite să ”zboare în jurul lumii”,pentru a satisface diferite persoane şi să treacă prin situaţii în mod incredibil.

Peşti – creatorii lumii

Capacitatea de vis a membrilor acestui semn zodiacal în lumea reală este destul de încredibilă,aşadar,dacă ei ar fi fost super-eroi,ar fi fost de necontestat factorii mondiali care realizau fanteziile lor. Imaginaţia şi creativitatea nu au limite,atât de uşor încât pot fi conducători de scenarii ca Matrix,graţie voinţei.  



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg