Tania Budi, una dintre cele mai admirate crainice de la începutul anilor ‘90. Cum a debutat în televiziune

1 tania budi jpg jpeg

La 52 de ani, fosta prezentatoare de ştiri, Tania Budi, are o formă de invidiat şi a fost una dintre cele mai frumoase crainice de la începutul anilor ‘90. S-a înscris la Facultatea de Matematică, însă instinctul a condus-o, mai degrabă, pe calea showbiz-ului.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, vedeta a spus cum a ajuns să facă televiziune.

“M-am mutat în Bucureşti în 1987, după ce am luat examenul de admitere la Facultatea de Matematică, secţia matematică pură. Dupa 1991, însă, atracţia pentru showbiz mi-a schimbat traiectoria. M-am îndreptat spre Jurnalism, dorindu-mi să fac televiziune. În ‘92-‘93 mă angajasem deja prezentatoare la Antena 1. Atunci eram toţi novice în branşa asta, învăţam din mers. Un an sau doi mai târziu am ajuns crainică la TVR. Avusesem de copil o admiraţie profundă pentru crainicele Televiziunii Române şi a fost al doilea vis din viaţa mea pe care mi l-am împlinit. Primul fusese cu Facultatea de Matematică. Chiar dacă nu am terminat-o, mi-am demonstrat că pot să fiu mai deşteaptă decât frumoasă”, a povestit Tania. 

Totul a început de la o probă de lucru pentru ca, mai apoi, să fie cea aleasă. 

“M-am dus în audienţă la directorul de atunci al Antenei, dumnealui m-a trimis să dau o probă cu doamna Doina Anastasiu, am dat-o, iar a doua zi m-au anunţat că sunt angajată. Eu aveam mare încredere în calităţile mele, mi se părea, în special, că am o voce bună, dicţie, dar şi o prezenţă OK”, a mai spus vedeta. 

Nu-şi aminteşte exact prima zi de lucru, însă emoţiile nu au ocolit-o. 

“Eram timidă şi timorată. Multă lume m-a îndrăgit de la început, altă lume deloc. Ca în viaţă. Am cunoscut şi mai bine bârfa la adresa mea (în sens invers nu a existat niciodată), dar şi admiraţia multor oameni. Fiind foarte tânără îmi plăcea că lumea începuse să mă recunoască”, a mai explicat Tania Budi, potrivit sursei citate. 

FOTO FacebookRecente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg