Top 5 zodii obsedate de control

horoscop jpeg

Mai jos, am alcătuit un top 5 al zodiilor obsedate de control, pe baza informaţiilor obţinute, pe seama astrelor, planetelor şi a modului cum influenţează acestea stările noastre şi schimbările de comportament.

Balanţă

Persoanele născute sub acest semn zodiacal se dau în vânt după tot ce înseamnă echilibru. Din această cauză,de multe ori când simţiţi că acest echilibru vă este pus în pericol încercaţi să vă apăraţi prin toate metodele pentru a fi exact aşa cum vă doriţi şi pentru a ajunge în punctul pe care îl aşteptaţi. Cu toate acestea,când vorbim de control,vorbim de un control asupra dumneavoastră şi nu asupra celor ce vă înconjoară şi din acest motiv,“nebunia”se revarsă asupra curăţeniei sau a organizării fiecărui eveniment din cadrul unei zile.

Peşti

Spre deosebire de Balanţe,Peştii sunt obsedaţi de un control asupra celorlalţi şi mai puţin asupra lor înşişi. Le place să dea ordine şi să fie şefi,cu cât mai puţină implicare fizică sau emoţională. Partea exagerată este atunci când acest control este dus la extrem şi ajung să manipuleze persoanele din jur pentru a-şi atinge cele mai ascunse scopuri. Controlul este deţinut când este vorba de partener sau de familie,în special.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro.



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg