Top 5 zodii obsedate de control

horoscop jpeg

Mai jos, am alcătuit un top 5 al zodiilor obsedate de control, pe baza informaţiilor obţinute, pe seama astrelor, planetelor şi a modului cum influenţează acestea stările noastre şi schimbările de comportament.

Balanţă

Persoanele născute sub acest semn zodiacal se dau în vânt după tot ce înseamnă echilibru. Din această cauză,de multe ori când simţiţi că acest echilibru vă este pus în pericol încercaţi să vă apăraţi prin toate metodele pentru a fi exact aşa cum vă doriţi şi pentru a ajunge în punctul pe care îl aşteptaţi. Cu toate acestea,când vorbim de control,vorbim de un control asupra dumneavoastră şi nu asupra celor ce vă înconjoară şi din acest motiv,“nebunia”se revarsă asupra curăţeniei sau a organizării fiecărui eveniment din cadrul unei zile.

Peşti

Spre deosebire de Balanţe,Peştii sunt obsedaţi de un control asupra celorlalţi şi mai puţin asupra lor înşişi. Le place să dea ordine şi să fie şefi,cu cât mai puţină implicare fizică sau emoţională. Partea exagerată este atunci când acest control este dus la extrem şi ajung să manipuleze persoanele din jur pentru a-şi atinge cele mai ascunse scopuri. Controlul este deţinut când este vorba de partener sau de familie,în special.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro.Recente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg