Top trei zodii care se gândesc numai la amor! Te numeri printre ele?

1 zodii amor jpg jpeg

Dacă te-ai întrebat care sunt zodiile care se gândesc cel mai mult la sex, îţi propunem să descoperi care sunt nativii care sunt pur şi simplu obsedaţi de ideea a face amor şi nu se tem să recunoască acest lucru.

Află dacă te numeri printre ele, mai jos:

Sensibilul şi romanticul taur se află în fruntea topului zodiilor obsedate de sex. Dar oare de ce? Se pare că, pe lângă faptul că taurul este un mare cuceritor, el adoră să fie curtat şi nu cedează uşor, fie că este bărbat sau femeie. De aceea, cu atât de multe opţiuni, taurul se gândeşte aproape în fiecare moment cum să îşi mărească lista cuceririlor.

Din această cauza, mulţi nativi din zodia taur sunt tentaţi să se implice în aventuri de o noapte. De asemenea, chiar dacă uneori nu recunosc, taurii se simt atraşi de jocurile erotice şi le place să experimenteze în dormitor.

Scorpionii sunt în elementul lor, mai ales când este vorba de sex. Ei sunt adesea asemenea unor animale de pradă şi le place să fie ei cei care deţin controlul în pat. De aceea, nu vor acceptă roluri în care ei să fie cei dominaţi.Mai mult, poţi stârni un scorpion cu o singură atingere; va fi suficient pentru că acesta să se gândească la sex. Iar pentru că îşi doresc să experimenteze mereu ceva nou, nu le prea place sexul monoton şi au nevoie de idei în permanentă, potrivit

Pentru a rezistă cu un astfel de bărbat, fie va trebui să fii tu cea care propune, fie va trebui să te conformezi dorinţelor acestuia. Aşa că, dacă ai pus ochii pe un astfel de bărbat, să ştii că partidele se vor extinde mult în afară dormitorului.

Deşi, poate, greu de crezut, sensibilă şi calculată fecioara se implică cu multă pasiune, mai ales în ceea ce priveşte sexul. De aceea, cei născuţi în această zodie se gândesc mai tot timpul la sex şi la viitorii parteneri. Chiar dacă nu lasă acest lucru să se vadă, într-o relaţie, nativii din fecioara pun mare accent pe ceea ce se întâmplă în dormitor şi au pretenţii de la cealaltă persoană.

În cazul în care nu sunt mulţumiţi, aceştia se reorientează repede. De asemenea, persoanele născute sub semnul fecioarei nu acceptă un refuz în materie de sex şi, uneori, sunt capabile să se impună într-un mod care ar putea fi deranjant pentru ceilalţi.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg