Soții care câștigă mai mulți bani decât bărbații lor!

Nu de puține ori femeile sunt plătite mai prost decât bărbații pentru aceeași muncă. Surprinzător sau nu, asta se întâmplă și la Hollywood. Însă există excepții...

image

În 2019, The Wire ne informa că actrițele din Cetatea Filmului erau plătite, în medie, cu 6,6 milioane de dolari, în timp ce bărbații primeau 11,9 milioane de dolari. Totuși, există vedete care aduc acasă mai mulți bani decât partenerii lor de sex masculin. Cine sunt aceste femei?

Scarlett Johanson

Vedeta filmelor „Lucy”, „Marriage Story”, „Jojo Rabbit” și „Her” deține o avere de 165 de milioane de dolari, în timp ce soțul ei, starul emisiunii TV „SNL” Colin Jost, valorează doar 10 milioane de dolari. Scarlett Johansson s-a măritat cu Jost în octombrie 2020 și are cu celebrul comic american un copil, pe Cosmo, născut în 2021.

Julia Roberts

Câștigătoarea Oscarului are în bancă 250 de milioane de dolari, pe când soțul ei, directorul de imagine Daniel Moder n-are „decât” 10 milioane de dolari. În ciuda diferenței de avere dintre ei, cei doi soți sunt împreună de două decenii și nu dau semne să se sature unul de altul.

image

După ce s-au cunoscut în 2000, pe platoul de filmare de la „The Mexican”, Moder și Roberts și-au unit destinele în 2002 și sunt părinții gemenilor Hazel și Phinnaeus și ai lui Henry.

Anne Hathaway

Starul din „The Princess Diaries”, „The Devil Wears Prada” și „Rachel Getting Married” valoarează 80 de milioane de dolari, sumă care o depășește cu mult pe cea deținută de partenerul ei de viață, Adam Shulman, care a agonisit până acum 1 milion de dolari.

Creatorul de bijuterii și actrița de la Hollywood s-au căsătorit în 2012 și formează în continuare unul dintre cele mai frumoase și mai stabile cupluri din showbiz-ul american. Cei doi soți au doi copii împreună, pe Jonathan Rosebanks, născut în 2016, și pe Jack, venit pe lume în 2019.

Nicole Kidman

Este binecunoscută pentru rolurile din „Far and Away”, „Batman Forever”, „To Die For”, „Eyes Wide Shut” și „The Hours” – care i-a adus și un Oscar – și este măritată cu cântărețul de muzică country și compozitorul Keith Urban încă din 2006. Actrița are o avere de 250 de milioane de dolari, în timp ce muzicianul are în bancă 75 de milioane de dolari.

image

Jennifer Lopez

Cântăreața și actorul Ben Affleck au rupt logodna în 2004, cu numai patru zile înainte de nuntă, și, la 20 de ani de când formau un cuplu, cele două superstaruri și-au reluat idila și au reușit să ajungă la altar în 2022. Amândoi au mare succes în carieră, însă diva latino se pricepe mai bine decât soțul ei să facă bani. Affleck are o avere de 150 de milioane de dolari, iar doamna Affleck a reușit să strângă o sumă mult mai mare – 400 de milioane de dolari!

foto - ShutterstockRecente

Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg