Soții care câștigă mai mulți bani decât bărbații lor!

Nu de puține ori femeile sunt plătite mai prost decât bărbații pentru aceeași muncă. Surprinzător sau nu, asta se întâmplă și la Hollywood. Însă există excepții...

image

În 2019, The Wire ne informa că actrițele din Cetatea Filmului erau plătite, în medie, cu 6,6 milioane de dolari, în timp ce bărbații primeau 11,9 milioane de dolari. Totuși, există vedete care aduc acasă mai mulți bani decât partenerii lor de sex masculin. Cine sunt aceste femei?

Scarlett Johanson

Vedeta filmelor „Lucy”, „Marriage Story”, „Jojo Rabbit” și „Her” deține o avere de 165 de milioane de dolari, în timp ce soțul ei, starul emisiunii TV „SNL” Colin Jost, valorează doar 10 milioane de dolari. Scarlett Johansson s-a măritat cu Jost în octombrie 2020 și are cu celebrul comic american un copil, pe Cosmo, născut în 2021.

Julia Roberts

Câștigătoarea Oscarului are în bancă 250 de milioane de dolari, pe când soțul ei, directorul de imagine Daniel Moder n-are „decât” 10 milioane de dolari. În ciuda diferenței de avere dintre ei, cei doi soți sunt împreună de două decenii și nu dau semne să se sature unul de altul.

image

După ce s-au cunoscut în 2000, pe platoul de filmare de la „The Mexican”, Moder și Roberts și-au unit destinele în 2002 și sunt părinții gemenilor Hazel și Phinnaeus și ai lui Henry.

Anne Hathaway

Starul din „The Princess Diaries”, „The Devil Wears Prada” și „Rachel Getting Married” valoarează 80 de milioane de dolari, sumă care o depășește cu mult pe cea deținută de partenerul ei de viață, Adam Shulman, care a agonisit până acum 1 milion de dolari.

Creatorul de bijuterii și actrița de la Hollywood s-au căsătorit în 2012 și formează în continuare unul dintre cele mai frumoase și mai stabile cupluri din showbiz-ul american. Cei doi soți au doi copii împreună, pe Jonathan Rosebanks, născut în 2016, și pe Jack, venit pe lume în 2019.

Nicole Kidman

Este binecunoscută pentru rolurile din „Far and Away”, „Batman Forever”, „To Die For”, „Eyes Wide Shut” și „The Hours” – care i-a adus și un Oscar – și este măritată cu cântărețul de muzică country și compozitorul Keith Urban încă din 2006. Actrița are o avere de 250 de milioane de dolari, în timp ce muzicianul are în bancă 75 de milioane de dolari.

image

Jennifer Lopez

Cântăreața și actorul Ben Affleck au rupt logodna în 2004, cu numai patru zile înainte de nuntă, și, la 20 de ani de când formau un cuplu, cele două superstaruri și-au reluat idila și au reușit să ajungă la altar în 2022. Amândoi au mare succes în carieră, însă diva latino se pricepe mai bine decât soțul ei să facă bani. Affleck are o avere de 150 de milioane de dolari, iar doamna Affleck a reușit să strângă o sumă mult mai mare – 400 de milioane de dolari!

foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg