285.000 de euro. Atât sunt facturile lunare ale lui Cristiano Ronaldo în noua sa casă!

Celebrul fotbalist s-a mutat în Arabia Saudită săptămâna trecută, când s-a transferat la echipa Al-Nassr, și locuiește într-una dintre cele mai înalte și mai luxoase clădiri din țară. Iată cum arată casa lui!

image

A plecat acasă de la Campionatul Mondial mai repede decât și-ar fi dorit, însă unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume nu s-a retras rușinos după scandalul despărțirii de echipa Manchester United, ci și-a făcut rost de alt contract avantajos. S-a mutat în Arabia Saudită, unde trăiește acum, cu întreaga lui familie, ca un adevărat rege!  

Are parte de cea mai frumoasă priveliște din vastul său apartament din Kingdom Tower (n.r. Turnul Regatului, în traducere liberă), după ce a intrat în Saudi Pro Ligue, mai exact în echipa Al-Nassr, și a semnat un pachet financiar super-avantajos, de 400 de milioane de lire sterline.

Evident că un sportiv de calibrul său a fost cazat într-unul dintre cele mai exclusiviste apartamente ale clădirii impunătoare. Astfel, el și anturajul său, din care fac parte familia, prietenii și angajații, ocupă nu mai puțin de 17 camere.

Cristiano Ronaldo va sta în Turnul Regatului timp de o lună și ocupă Apartamentul Regatului, unul dintre cele mai impresionante apartamente din clădirea cu 99 de etaje, care se întinde pe două etaje.

Costul unui asemenea apartament nici măcar nu e trecut pe site-ul hotelului, fiind închiriat în cel mai mare secret. Totuși, un apartament mai mic din același hotel, Apartamentul Prezidențial, poate fi închiriat online și costă 3.300 de lire sterline pe noapte.

Totuși niște estimări au fost făcute cu privire la cheltuielile care se vor face cu Ronaldo și anturajul său extins. Astfel, este prevăzut să se plătească în jur de 285.000 de euro după o lună, atunci când fotbalistul va părăsi hotelul. Acest lucru se va întâmpla după ce Cristiano va fi găsit o nouă casă pentru el, iubita sa, Georgina Rodríguez, și cei cinci copii ai lor, una definitivă.

Casa lui de cinci stele este temporară, însă cât se poate de luxoasă. Apartamentul se întinde pe două etaje, cum spuneam, de la etajul 48 până la etajul 50, și are în dotare o sufragerie generoasă, un birou retras, o sală în care se poate lua masa și o încăpere media, unde se pot urmări filme și nu numai.

În restaurantul hotelului, sportivul portughez poate gusta prin preparatele unor bucătării delicioase din China, Japonia, India și Orientul Mijlociu. Datorită statutului său special, fotbalistul de 37 de ani are la dispoziție un serviciu exclusivist – de room service, de care profită atât el, cât și familia sa 24 de ore din 24.

Angajații hotelului au fost instruiți să nu-i ceară sportivului autografe sau fotografii, tocmai pentru a-i oferi clientului de cinci stele o ședere cât mai plăcută. Însă Ronaldo a ieșit chiar el în întâmpinarea chelnerilor și a recepționiștilor și le-a mulțumit pentru serviciile lor de top.

Georgina, care are 44 de milioane de fani pe Instagram, în comparație cu iubitul ei, care se bucură de atenția a 530 de milioane de oameni pe Instagram, se simte minunat în noua ei casă. Ea are la dispoziție magazinele ei preferate în hotel, de la Louis Vuitton la Zara. De asemenea, mai există terenuri de tenis, spa-uri, saune și tot felul de tratamente corporale și faciale pe care frumoasa Georgina le poate încerca în tot timpul petrecut la hotelul de cinci stele din Arabia Saudită.

Foto - Shutterstock, Simon Ashton



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg