Iubita lui Ronaldo, destăinuiri cutremurătoare despre cel mai dificil an din viața ei

Georgina Rodriguez a vorbit, într-un nou interviu, despre cum „cel mai fericit moment din viața mea a devenit cel mai trist”, făcând referire la pierderea fiului ei și al lui Cristiano Ronaldo.

image

Modelul de 28 de ani era însărcinată cu gemeni, anul acesta, și urma să nască în aprilie 2022, însă venierea lor pe lume a fost o surpriză incredibilă – băiețelul s-a născut mort, iar fetița a supraviețuit.

Vorbind despre pierderea suferită, iubita celebrului fotbalist a dezvăluit că acesta a fost „cel mai complicat an” din viața ei, unul pe care cu siguranță că nu-l va uita niciodată.

Georgina va apărea pe coperta numărului de ianuarie 2023 al revistei Elle, ediția din Spania, iar, în interiorul publicației, a oferit un interviu emoționant: „Anul acesta a fost cel mai complicat din viața mea, când cel mai fericit moment a devenit și cel mai trist. Este ceva ce mă va însoți toată viața mea, ceva ce nu voi uita niciodată”.

În octombrie 2021, cuplul a anunțat că așteaptă gemeni, însă fiul lor a murit pe 18 aprilie 2022, în timp ce fiica lor, Bella Esmeralda, care are acum 8 luni, a supraviețuit, slavă Domnului.

Cei doi iubiți faimoși mai au o fiică, pe Alana, de 5 ani, iar Cristiano (37 de ani) mai este tatăl fiului Cristiano Jr. (12 ani) și al Evei și al lui Mateo, de 5 ani, născuți cu ajutorul unor mame surogat.

image

Frumosul model s-a lăudat cu familia ei și a ținut să spună că cei mici, copiii ei, sunt cel mai important lucru din viața ei și că se simte norocoasă că are așa o familie frumoasă.

„Sunt iubita celui mai mare fotbalist din lume, dar nu trebuie ca oamenii – mai ales femeile – să ia acest lucru în râs”, a dezvăluit cea care e conștientă de faptul că și-a pierdut anonimatul și care recunoaște că notorietatea i-a permis accesul la oportunități la care altfel n-ar fi reușit să ajungă. Ca, de pildă, prezența ei pe covorul roșu la unele dintre cele mai mari evenimente din lume.

Pierderea fiului ei este inclusă în cea de-a doua parte a documentarului „I am Georgina”, care va fi difuzat pe Netflix. La filmări, Georgina a dezvăluit că și-a pus problema „cum o să-mi continui eu viața”, având în vedere moartea nou-născutului ei.

image

Acea zi complicată din viața ei a fost extrem de contradictorie. În timp ce fiica ei se năștea sănătoasă, fratele ei geamăn nu respira. Totuși, iubita lui Ronaldo încearcă din răsputeri să se concentreze pe tot ce-i bun în această viață: „Viața mi-a oferit atât de multe într-o perioadă atât de scurtă!”, a conchis ea în primul număr al revistei Elle din 2023.

Foto - InstagramRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg