Iubita lui Ronaldo, destăinuiri cutremurătoare despre cel mai dificil an din viața ei

Georgina Rodriguez a vorbit, într-un nou interviu, despre cum „cel mai fericit moment din viața mea a devenit cel mai trist”, făcând referire la pierderea fiului ei și al lui Cristiano Ronaldo.

image

Modelul de 28 de ani era însărcinată cu gemeni, anul acesta, și urma să nască în aprilie 2022, însă venierea lor pe lume a fost o surpriză incredibilă – băiețelul s-a născut mort, iar fetița a supraviețuit.

Vorbind despre pierderea suferită, iubita celebrului fotbalist a dezvăluit că acesta a fost „cel mai complicat an” din viața ei, unul pe care cu siguranță că nu-l va uita niciodată.

Georgina va apărea pe coperta numărului de ianuarie 2023 al revistei Elle, ediția din Spania, iar, în interiorul publicației, a oferit un interviu emoționant: „Anul acesta a fost cel mai complicat din viața mea, când cel mai fericit moment a devenit și cel mai trist. Este ceva ce mă va însoți toată viața mea, ceva ce nu voi uita niciodată”.

În octombrie 2021, cuplul a anunțat că așteaptă gemeni, însă fiul lor a murit pe 18 aprilie 2022, în timp ce fiica lor, Bella Esmeralda, care are acum 8 luni, a supraviețuit, slavă Domnului.

Cei doi iubiți faimoși mai au o fiică, pe Alana, de 5 ani, iar Cristiano (37 de ani) mai este tatăl fiului Cristiano Jr. (12 ani) și al Evei și al lui Mateo, de 5 ani, născuți cu ajutorul unor mame surogat.

image

Frumosul model s-a lăudat cu familia ei și a ținut să spună că cei mici, copiii ei, sunt cel mai important lucru din viața ei și că se simte norocoasă că are așa o familie frumoasă.

„Sunt iubita celui mai mare fotbalist din lume, dar nu trebuie ca oamenii – mai ales femeile – să ia acest lucru în râs”, a dezvăluit cea care e conștientă de faptul că și-a pierdut anonimatul și care recunoaște că notorietatea i-a permis accesul la oportunități la care altfel n-ar fi reușit să ajungă. Ca, de pildă, prezența ei pe covorul roșu la unele dintre cele mai mari evenimente din lume.

Pierderea fiului ei este inclusă în cea de-a doua parte a documentarului „I am Georgina”, care va fi difuzat pe Netflix. La filmări, Georgina a dezvăluit că și-a pus problema „cum o să-mi continui eu viața”, având în vedere moartea nou-născutului ei.

image

Acea zi complicată din viața ei a fost extrem de contradictorie. În timp ce fiica ei se năștea sănătoasă, fratele ei geamăn nu respira. Totuși, iubita lui Ronaldo încearcă din răsputeri să se concentreze pe tot ce-i bun în această viață: „Viața mi-a oferit atât de multe într-o perioadă atât de scurtă!”, a conchis ea în primul număr al revistei Elle din 2023.

Foto - Instagram



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg