3 cereri trăsnite în căsătorie

1 46472 original jpg jpeg

Ce le leagă pe Gabriela Gabor, Monica Ferenţ şi Alina Moraru? Toate trei au avut parte de o cerere în căsătorie cu năbădăi, parcă desprinsă din scenariile peliculelor de la cinema.

Voia să demisioneze,dar a ajuns la Veneţia

În dimineaţa zilei în care prietenul ei i-a propus să-i fie soţie,Gabriela Gabor plecase,ca de obicei,la muncă.

„Toată lumea se comporta ciudat cu mine. Colegii povesteau câte ceva şi,când mă apropiam de ei,brusc,discuţia înceta. Mai mult,şeful meu a venit să-mi spună că trebuie să merg la aeroport,unde aveam să întâlnesc nişte clienţi importanţi. Fără a primi alte informaţii,am plecat spre aeroport,deşi nici nu aveam habar cine sunt acei oameni. Era să facem un accident cu maşina pe drum,iar la aeroport persoanele pe care ar fi trebuit să le întâlnesc întârziau să apară”,povesteşte Gabriela.

După câteva momente,tânăra a primit un mesaj de la serviciu,în care era anunţată că are două zile de concediu. „Eram hotărâtă să demisionez când,la un moment dat,l-am văzut pe Lucian (actualul soţ) apropiindu-se cu un buchet de trandafiri şi câteva bagaje. Am plecat spre Veneţia,unde Lucian m-a cerut de soţie. Nu am stat pe gânduri şi am spus imediat "DA"”,mărturiseşte emoţionată Gabriela.

"Şi când mă cerea... a intervenit poliţia!"

S-a gândit zile în şir cum s-o ceară de soţie! Nu avea de unde să ştie prin ce momente pline de peripeţii va trebui să treacă pentru ca aleasa inimii lui,Monica Ferenţ,să-i accepte cererea în căsătorie. Claudiu Minea şi Monica Ferenţ,din Bacău,erau împreună de trei ani,când acesta s-a hotărât să o ceară de nevastă. Claudiu avea de gând să-i dea inelul într-un restaurant,o dată cu desertul.

„Când am realizat că mă cere în căsătorie,am început să plâng de fericire,iar el s-a speriat. Crezând că m-a supărat,Claudiu a venit să mă ia în braţe şi,fără să vrea,s-a împiedicat. A dat să se sprijine de umerii mei,dar un poliţist de la masa alăturată a crezut că vrea să mă lovească şi l-a imobilizat. Până să mă dezmeticesc,Claudiu era cu cătuşe la mâini”,povesteşte Monica.

„Pe lângă faptul că nu ştiam dacă o să-mi accepte propunerea,m-am trezit deodată imobilizat la podea de un poliţist care credea că-mi bat partenera”,îşi aminteşte amuzat Claudiu. Până la urmă,intervenţia Monicăi a rezolvat neînţelegerea.

Cei doi s-au „pricopsit” şi cu naşi „din oficiu”. Poliţistul şi soţia lui,ruşinaţi de situaţie,s-au oferit să le fie naşi şi,după cum povesteşte Monica,„au rămas cei mai buni prieteni ai noştri”.

George Moraru,din Arad,era hotărât să facă din clipa cererii în căsătorie una dintre cele mai frumoase din viaţa femeii pe care-o iubea. Şi totuşi,nu toate lucrurile i-au ieşit aşa cum îşi imagina! În seara cu pricina a cumpărat un inel de care era foarte mândru şi l-a prins de cureluşa de la gâtul câinelui prietenei lui,Alina.

„Când să iau inelul pentru a-l pune pe degetul viitoarei mele soţii,ia-l de unde nu-i. Tanya,căţeluşa ei,tocmai îl înghiţise”,explică George. Aşa că momentul oficial al logodnei a trebuit să mai aştepte până ce medicul veterinar a recuperat inelul.

„Cred că o să-mi amintesc toată viaţa faţa lui George când şi-a dat seama că nu mai e inelul. Dar nu aş schimba nimic... Pentru mine a fost unul dintre cele mai preţioase momente”,mărturiseşte Alina. Ei,ce ziceţi? Nu-i aşa că uneori viaţa bate filmul?Recente

Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg
Regina Elisabeta si Printul Filip FOTO Profimedia