3 SUD EST lansează piesa “Am dat tot”(Video)

1 75483 original jpg jpeg

Băieţii de la 3 Sud Est dau tot pe scena muzicală şi lansează piesa şi videoclipul “Am dat tot”. O coproducţie Cat Music şi 1ArtistMusic, “Am dat tot” este o piesă romantică, inspirată de amintirile şi poveştile de dragoste trăite, pusă în scenă de doi îndrăgostiţi care încearcă să se regăsească.

“’Am dat tot’ este o piesă ce are la bază anumite întâmplări din viaţa noastră, însă nu din acest moment, ci din trecut. Ca în orice relaţie, există suişuri şi coborâşuri, dar atunci când iubeşti cu adevărat şi te implici, ai toate şansele să găseşti fericirea. Noi suntem foarte bucuroşi că lansăm piesa şi videoclipul ‘Am dat tot’ şi sperăm din tot sufletul să vă placă!”, declară Laurenţiu Duţă.

Odată cu împlinirea celor 20 de ani de activitate, băieţii de la 3 Sud Est se află in turneul aniversar #20. Turneul se desfăşoară din ianuarie până la sfârşitul anului, şi are loc pe litoral, dar şi în mai multe oraşe din România. Pentru începutul anului 2018, băieţii pregătesc un nou album.

Anul trecut, trupa a lansat single-ul de succes şi clipul “Cine eşti?”, o frumoasă piesă de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV şi radio şi a generat peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube. Tot în 2016, băieţii au lansat piesa “Adio”, iar in 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul “Mai stai”, care a adunat aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

Trupa 3 Sud Est a revenit în muzică în 2014 odată cu lansarea hitului “Emoţii” – piesa anului în Romania, cea mai difuzată piesa pe radio şi TV, conform MediaForest. Ulterior, băieţii au susţinut două mega-concerte la Sala Palatului (2014, 2015) şi numeroase concerte în ţară şi străinătate.