3 trucuri pentru dinţi mai albi

1 75645 original jpg jpeg

Atunci când o persoană se uită la tine, primul lucru pe care-l observă după ochi este dantura. Însă, din păcate, nu toţi avem dinţii albi, aşa cum ne-am dori, chiar dacă îi periem de două ori pe zi. Dar pentru a evita petele sau îngălbenirea dinţilor, foloseşte-te de următoarele trucuri.

Periază dinţii după ce mănânci sau bei ceva

Cea mai eficientă modalitate de a avea dinţi albi este să-i periezi după ce mănânci sau bei ceva. Majoritatea alimentelor consumate pătează dinţii,c are se îngălbenesc în timp. Pentru a evita acest lucru, nu uita să iei cu tine periuţa şi pasta de dinţi.

Bicarbonat de sodiu şi apă oxigenată

Acestă combinaţie de ingrediente oferă o strălucire naturală dinţilor. Mulţi oameni au încercat acest truct şi au fost uimiţi de rezultate. Amestecă puţină apă oxigenată cu o lingură de bicarbonat de sodiu. Pune pasta obţinută pe periuţă şi periază dinţii în fiecare zi, de două ori.

Apa oxigenată este un excelent agent antibacterian, care curăţă gingiile şi gura de bacterii. Însă, ai grijă cu cantitatea de bicarbonat de sodiu folosită. Nu exagera, deoarece va fi afectat smalţul. Ai grijă ca pasta să nu fie groasă.

Ulei de nucă de cocos

Mulţi oameni nu ştiu că uleiul de nucă de cocos poate fi folosit pentru albirea dinţilor. Tot ce trebuie să faci este să aplici (cu degetul) ulei de nucă de cocos pe dinţi şi să-l laşi să acţioneze între 10-20 de minute.

Poţi chiar să pui câteva picături de ulei de nucă de cocos pe periuţă şi să periezi dinţii sau să-l adaugi în pasta de dinţi. Uleiul de nucă de cocos poate face minuni. Trebuie să încerci acest truc neapărat!

Credit foto: www.freeallbeautytipsguide.blogspot.ro